Anadolu Sofrası Kuruluş yıl dönümünü kutladı

Gölbaşı’nın en önemli lokantalarından Gölbaşı Anadolu Sofrası kuruluşunun 8. yılını kutladı.

Anadolu Sofrası Kuruluş yıl dönümünü kutladı
 Damak tadında lezzet vermenin dışında, temizlik, duyulan güven ve markalaşmanın getirdiği avantajla iddialı olma yolunda ciddi adımlar atan Gölbaşı Anadolu Sofrası Sahibi Gürsel Demirci 8. kuruluş yılını sevdikleri ile kutladı.

Gölbaşı Anadolu Sofrası’nda gerçekleştirilen programa Belediye eski Başkanlarından Mimar Erdal Eren, Dr. Cevdet Kara, CHP İlçe Başkanı Ümit Atak, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, gazeteciler ve Demirci ailesi katıldı.

GÖLBAŞI İÇİN HİZMETE DEVAM

Programda konuşma yapan işletme sahibi Gürsel Demirci kurulduğu günden bugüne kadar Gölbaşı’nda birçok yeniliği getirdiklerine inandığını ifade ederek, “Eksikliklerimiz olabilir, zaman içerisinde onları da telafi edeceğiz. İnşallah nice 8 yılları beraber karşılayacağız, Gölbaşı için hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

GÖLBAŞI’NDA BİR MARKA

Belediye eski Başkanı Dr. Cevdet Kara da yaptığı konuşmasında Anadolu Sofrası’nın Gölbaşı’nda marka olarak hizmet veren önemli bir işletme olduğuna vurgu yaparak,  “Kendisine yakışanı yapıyor. Daha da güzel örnekler vereceğine inanıyorum. Esnaf için, memur için burası marka bir yerdir. Daha da yükselmesini isterim” dedi.

NİCE 8. YILLARA

Belediye eski Başkanlarından Mimar Erdal Eren de Gölbaşı merkezde bu tür kaliteli müesseselerin gelişmesi gerektiğinin altını çizerek, ‘Anadolu sofrası inşallah birçok işletmeye örnek olur. Sizler bu işi başlattınız, başarı ile yürütüyorsunuz. Bu tür yerleri yaşatmakta fayda vardır. Nice nice 8. yılları hep birlikte görürüz inşallah. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından Anadolu Sofrası İşletme sahibi Gürsel Demirci 8. yılın anısına hazırlanan pastayı keserek davetlilere ikram etti. 

Güncelleme Tarihi: 15 Aralık 2014, 08:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER