Aksoy'dan çarpıcı sözler

MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, yerel basınla kahvaltıda bir araya geldi.

Aksoy'dan çarpıcı sözler
MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, yerel basınla kahvaltıda bir araya geldi.


Seçim öncesi Gölbaşı’nda yaşanan bayrak krizine değinen Mahmut Aksoy, Kaymakamlıkta yapılan toplantıda ortak bir karar aldıklarına rağmen bu kararlara uyulmadığını söyleyen Aksoy “İmzasına güven olunmayanın, sözüne de güven olmaz.” Dedi.

    
DAHA DİKKATLİ OLUNMALI


Bayrakların seçim sonuçlarını etkilemeyeceğini belirten Aksoy “Seçimlerin kardeşlik ve barış içinde geçmesini temenni ediyoruz. Gölbaşı’nda Gölbaşı’nı yönetmeye talip olan ve kendi partilerinin genel başkanlarını temsil eden insanların daha dikkatli olmasını istiyoruz. Kendi tabanlarımıza toplumu germeyen mesajlar vermeliyiz.” Diye konuştu.


 UYUMLU BİR ÇALI ŞMA YAPTIK


Seçim çalışmalarından memnun olduklarını ifade eden Mahmut Aksoy,               vatandaşlarımızdan aldığımız mesajlar oldukça önemli. İlk defa bu kadar uyumlu bir teşkilat çalışması yaptık. Biz MHP Gölbaşı ilçe teşkilatı olarak bölgeye hitap eden adaylarımızla birlikte çalıştık. Ve bu vekil adaylarımızdan inanılmaz bir verim aldık. Bu seçimde biraz daha yerele indik” şeklinde konuştu.


20 BİNİN ÜZERİNDE OY BEKLİYORUZ


Aksoy, MHP olarak Gölbaşı’nda büyük bir başarı beklediklerini ifade ederken “İnsanlarda inanılma bir korku var. Bu seçim birimizin canı yanacak ama kimin yanacak bilmiyoruz. 20 binin üzerinde bir oy bekliyoruz. Ben bunu daha önce de zaten söylemiştik.” Dedi. 

Gölbaşı Son Gaste

Güncelleme Tarihi: 02 Haziran 2015, 08:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER