Ak Parti’den Çorumlular Birliği’ne Ziyaret

Gölbaşı Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan ve yönetim kurulu üyeleri Gölbaşı Çorumlular Birliği’ni ziyaret etti.

Ak Parti’den Çorumlular Birliği’ne Ziyaret

 11 Nisan 2018 Çarşamba akşamı dernek merkezinde gerçekleşen ziyarete, kadın ve gençlik kolları temsilcileri de katıldı.

AKCEYLAN’DAN İŞBİRLİĞİ MESAJI

İlçe Başkanı Akceylan; yönetim olarak yaklaşık 3 aydır görev yaptıklarını, bilgi alışverişi amacıyla ziyareti gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ak Parti tarafından hayata geçirilen hizmetler hakkında bilgi veren Akceylan, belediye hizmetleri hakkında da bilgi verdi.

Gölbaşı Çorumlular Birliği ile işbirliği ve iletişime açık olduklarını söyeleyen Akceylan, kendilerine gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN ULUNÇ’TAN ÖNEMLİ MESAJLAR

Gölbaşı Çorumlular Birliği Başkanı Osman Ulunç ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ulunç yapmış olduğu konuşmada şöyle dedi: “Başkentimiz Ankara’da ve ilçemiz Gölbaşı’nda, Anadolu’muzun çeşitli yerlerinden gelerek yerleşen çeşitli hemşeri grupları bulunmaktadır. Bu hemşeri grupları arasında Çorumlular olarak birinci en yoğun nüfusa sahibiz. Bizler Çorumlu olarak daima ülke sevgisinin, vatan sevgisinin,  birlik ve beraberliğin adresi olduk.”

Başkan Ulunç; Gölbaşı Çorumlular Birliği Derneği’nin hemşerilerimiz arasında kuvvetli bağlar kurmak, hemşerilerimizin çeşitli makamlarda bizleri temsil etmesini sağlamak ve yaşadığımız yerlere ve hemşerilerimize fayda üretmek üzere çalışmalar yürütmeyi misyon edinen bir sivil toplum kuruluşu olduğu söyleyerek şöyle dedi: “Güçlü ve Etkili bir sivil toplum örgütü olarak sahada her daim yer alacağız, birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmeye devam edeceğiz”

Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2018, 14:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER