Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Gününün 100. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi Mesajı
Türk ve dünya tarihinde önemli bir dönüm noktası olan 18 Mart Çanakkale Zaferi tarihte eşine az rastlanır kahramanlık destanlarından biridir. Çanakkale  Zaferi adeta imkansızın başarıldığı, vatanı, bayrağı, milleti, dini ve devleti için canını feda eden şehitlerin destanıdır. Aynı zamanda inancın, azmin ve kararlılığın da en büyük simgesi olmuştur.


İmkansızlıklar içinde çok büyük fedakarlıklar ile kazanılan bu zafer bizlere gurur, cesaret ve kendine güven duygusu vermiş, şartlar ne kadar zor olursa olsun millet olarak neleri başarabileceğimizi göstermiştir. 

 

"Çanakkale Savaşlarının bir milletin birlik ve beraberlik içerisinde, vatan toprağına karşı duyduğu bağlılığın ve inancın simgesi olmuştur,  bu zafer aynı zamanda, milletin kararlılık ve azim ile birleşerek Kurtuluş Savaşının ilk meşalesini yaktığı bir tarih sahnesi olmuştur."


Çanakkale Zaferimizi tarihe altın harflerle yazdıran, vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, şükran, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Güncelleme Tarihi: 18 Mart 2015, 10:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER