Trabzon'da beyaz atletli protesto

Dakikalar 34'ü gösterdiğinde tribünlerden sahaya emeğin ve alın terinin simgesi olan beyaz atletler atıldı

Trabzon'da beyaz atletli protesto

Trabzonspor taraftarı, nefeslerin kesildiği maçta farklı bir tepkide bulundu... Fenerbahçe’yi protesto eden tribünler, İstanbul’un plakası 34. dakikada sahaya, emeği ve alın terini simgeleyen beyaz atletler attı. Kale arkasındaki “Trabzonlu Gençler” taraftar grubunca düzenlenen eylemde Bordo-Mavililer, kendilerine haksızlık yapıldığını belirterek, tepkilerini bu şekilde dile getirdi. Dakikalar 34’ü gösterdiğinde atletler çıkarıldı, saha adeta beyaza büründü. Hakem Fırat Aydınus ise mücadeleyi durdurdu.

OYUN 5 DAKİKA DURDU
Saha görevlilerinin sahaya atılanları toplaması sonrasında karşılaşma, 5 dakikalık duraklamanın sonrasında tekrar devam etti. Fenerbahçeli futbolculara, üzerlerinde Aziz Yıldırım’ın resminin bulunduğu dolar da atıldı. Tribünlerde ise ’Bu Tarlayı Süremezsin Aziz’im’, ’Güneşimizsin’, “Çok işler yaptık senin uğruna. Şike yapmak işledi Aziz ruhuma” ve “Paraya karşı, emeğin savaşı” yazılı pankartlar da asıldı. Bunlar 10. dakikada ise toplatıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasının en önemli maçında Trabzonspor ve Fenerbahçe karşı karşıya gelirken bordo mavili taraftarların protestosu karşılaşmaya damga vurdu.

SAHAYA UCU AÇIK BIÇAK ATILDI
Karşılaşmada dakikalar 34'ü gösterirken Trabzonspor taraftarları sahaya tribünlerden meşale, ucu açık bıçak ve sis bombaları yeşil zemine fırlatıldı.

Volkan Demirel'in elinde "bıçak"la hakem Fırat Aydınus'a doğru koştuğu görüldü. Kaleci Volkan Demirel'in koruduğu kale arkasındaki bordo mavili taraftarların sahaya attığı bıçak oyun alanının dışına taşınırken Trabzonsporlu futbolcular seyircilerini sakinleştirmek için yoğun çaba harcadı.


Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2012, 14:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER