Hürriyet Ankara'da tenkisat dalgası

Türkiye'nin Amiral gemisi Hürriyet gazetesinin Ankara bürosu bu işten çıkartmalarla sarsıldı..

Hürriyet Ankara'da tenkisat dalgası

ENSONHABER.com / ÖZEL    Ankara'nın en özel kalemi yine özel bir kulisle karşınızda.. Türkiye'nin amiral gemisi Hürriyet gazetesi küçülüyor. Geçtiğimiz hafta okunmayan yazarlarını  kadrosundan çıkaran gazetede ilk tenkisat dalgası Ankara'da başladı..

İLK DALGA ANKARA'DA
Ankara'da  büroda kadroyu küçülten Hürriyet'te muhabir olarak çalışan Oktay Ekşi'nin olu Özgür Ekşi de işten çıkarılanlar arasında.. Yeni bir yapılanmaya giden gazetede 15 yıllık foto muhabir Volkan Yıldız ile  sekreter olarak çalışan Neva Arıkan'ın da işine son verildi..

İSTANBUL'DA DA TENKİSAT YAPILACAK
Hürriyet'te köşe yazarlığı yapan Hadi Uluengin, Özdemir İnce ve Rahmi Turan'ı kadrodan çıkaran gazetede şimdilerde İstanbul'dan da 40 ismin işten çıkarılacağı konuşuluyor.. Tenkisatın en ağır yaşanacak servis ise ekonomi servisi olacak..  Özdemir İnce dün köşesinden okurlarına veda etti. Bugün de Rahmi Turan "İşe aldığım Enis Berberoğlu beni işten çıkarttı" diyerek okurlarına veda etti.

YENİ YAPILANMA
Medya düzeni içerisinde öncü olarak bilinen gazete, yeni yapılanmada internet gazeteciliğine ağırlık verilecek.. İnternetle gazeteyi birleştiren yeni sistemde yazarlar ve muhabirler internete de çalışacaklar.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2012, 14:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER