MHP'lilerden asfalt plenti kararına red oyu

MHP’li Gölbaşı belediye meclis üyeleri asfalt üretiminde dışa bağımlılığı ortadan kaldıracak, öneriye önce kabul sonra ise red oyu verdiler.

MHP'lilerden asfalt plenti kararına red oyu
MHP’li Gölbaşı belediye meclis üyeleri asfalt üretiminde dışa bağımlılığı ortadan kaldıracak, öneriye önce kabul sonra ise red oyu verdiler.

Gölbaşı Belediyesi, kaliteli, hızlı ve ekonomik hizmet için ciddi adımlar atıyor. Asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte, sahadaki çalışmalarını yoğunlaştıran Gölbaşı Belediyesi özellikle ilçe merkezinde ve kırsalda kullanılmak üzere asfalt plenti almak için harekete geçti.


OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLMİŞTİ


Asfalt plenti alınması için gereken kredinin çekilmesi için geçtiğimiz ay meclisten onay alınmış ve asfalt plenti alınması için kredi çekilmesi oy birliğiyle kabul edilmişti.


ÖNCE EVET SONRA HAYIR DEDİLER


Mayıs ayı meclis toplantısında ise yüzde 97.5’i Gölbaşı Belediyesi’ne ait Bellas Ltd.Şti’nin asfalt plenti alması için kredi çekme yetkisi istendi. CHP ve Ak Partili üyeler kabul oyu verirken, MHP’li üyeler ise daha önce "evet" dedikleri karara şimdi "hayır" dedi.


Geçtiğimiz ay asfalt plenti alınması için kredi çekilmesi İÇİN “KABUL” oyu veren Bellas Ltd Şti’ne kredi yetkisi içi “hayır” oyu veren MHP’lerin  bu kararı tartışma konusu oldu. MHP Grup Başkanvekili Yücel Aksakal ise o karara neden "red" oyu verdiklerini SON GASTE'ye açıkladı.


BELLAS'IN MALİ YAPISINI BİLMİYORUZ


Yücel Aksakal,kredi çekecek olan Bellas Ltd. Şti'nin finansal durumu hakkında bilgilendirilmediklerine dikkat çekerken "Bellas'ın mali yapısı hakkında bir bilgimiz yok, bu konuda da bilgilendirilmedik. Mali ve finansal yapısını bilmediğimiz bir şirketle ilgili karar alırken, Gölbaşı'nın taşınmazlarını ipotek alınması uygun görmüyoruz." dedi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2015, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER