Korkutan Kazalar 1 Ölü 27 Yaralı Var

Ankara’yı bir kez daha etkisi altına alan yoğun kar yağışı ve sonrasında meydana gelen buzlanma, geceden bu yana çok sayıda trafik kazasına sebep oldu. Şereflikoçhisar’daki kaza ise can aldı.

Korkutan Kazalar 1 Ölü 27 Yaralı Var
 Buzlanma otobüs devirdi

Yoğun kar yağışı ve yoldaki buzlanma nedeniyle kontrolden çıkan yolcu otobüsü, şarampole yuvarlandı. Kazada Suriye uyruklu 1 kişi öldü, 27 kişi de yaralandı.


Şereflikoçhisar yakınlarındaki Şekerköy mevkisinde, önceki gün sabaha karşı saat 05.30 sıralarında, İstanbul’dan Adana’ya giden 42 yaşındaki Mehmet Karakuş yönetimindeki 34 GD 6202 plakalı yolcu otobüsü devrildi.
Kar yağışı, olumsuz hava şartları ve yoldaki buzlanma deneniyle sürücüsünün kontrolünü kaybettiği otobüsün şarampole yuvarlandığı kazada, yolculardan Suriye uyruklu 20 yaşındaki Hüseyin Haşmen Sait olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Karakuş ile birlikte 27 kişi yaralandı. Yaralılardan 5’i araç içinde sıkıştı. Otobüste sıkışan yaralılar itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralılardan 4’ü Kulu, 2’si Aksaray, 7’si Şereflikoçhisar, 13’ü de Ankara’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların çoğunun Suriye uyruklu olduğu belirtildi.

Kanala uçtu

 

Çubuk Karagöl Yolu, Çubuk 2 Barajı Kavşağı yakınında önceki gece saat 22.00 sıralarında Ferhat Topçuoğlu yönetimindeki 06 CET 31 plakalı otomobil, kar nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktı. Kayan otomobil, yol kenarında bulunan ASKİ'ye ait içme suyu kanalına uçtu. Yaklaşık 2 metre derinliğindeki kanala ters şekilde düşen otomobili gören vatandaşlar, kazayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye, polis ve sağlık ekipleri tarafından kanaldan çıkartılan Ferhat Topçuoğlu, Oğuzhan Akbulut, Rıdvan Akbulut, Atilla Akbulut ve Ahmet Büyükkoçoğlu ambulanslarla Halil Şıvgın Çubuk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2015, 09:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER