Aynı Yol Yine Kaza!

Gölbaşı’nda Ankara- Konya yolu üzerinde TIR kazası meydana geldi.

Aynı Yol Yine Kaza!
 Ankara-Konya istikametine giden 27 BA 175 plakalı TIR sürücüsü, sabah saatlerinde kontrolden çıkarak bariyerlere çarptıktan sonra yaklaşık 30 metre sürüklenerek servis yoluna uçtu. Kazada can kaybı olmazken hafif yaralanan sürücü ambulansla Gölbaşı HASVAK Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İlk kaza değil!

Ankara- Konya yolu istikameti Gölbaşı girişinde yolun birden daralarak alt yola girmesi tehlikeye davetiye çıkartıyor. Sürücülerin ise bir anlık dalgınlıkları büyük kazalara neden oluyor.  Geçtiğimiz ay Metanol yüklü bir tırın devrilmesi sonucu facianın eşiğinden dönülmüş ve kaza ucuz atlatılmıştı. Birçok defa maddi hasarlı ve yaralanmalı kazalarla gündeme gelen kavşakta son yaşanan kazada tehlikeyi gözler önüne serdi.

Önlem alınmazsa!

Her yıl yaşanan kazalarla gündeme gelen kavşak sürücülerin korkulu rüyası olmaya devam ediyor. Daha öncesi yaşanan kazalar sonrasında bariyerlerin yerinden sökülmesi ve sökülen bariyerlerin yenilenmemesi tehlikenin boyutunu daha da artırıyor. Gölbaşı’nda ki birçok sorunlu kavşaktan yalnızca biri olan giriş yolu ile ilgili gerekli önlem ve tedbir alınmazsa daha büyük felaketlerin yaşanması kaçınılmaz son olacak.

Kaynak:Göl Haber

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2015, 13:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER