Erdoğan: Şehit annesinin gözyaşını BDP'lilere değişmem

Erdoğan, katıldığı canlı yayında gazetecilerin sorularını cevapladı.

Erdoğan: Şehit annesinin gözyaşını BDP'lilere değişmem

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, artık BDP ile müzakere noktasında olmadığını vurgulayarak, "Bu partinin 9 milletvekili teröristlerle yanak yanağa görüşüyor. Şimdi nasıl olacak da teröristle yanak yanağa olan bir eş başkanla görüşürüm. Bir tane şehit annesinin gözyaşını bir BDP'li milletvekiline değişmem." dedi.

İMRALI'YLA GÖRÜŞÜLEBİLİR BDP'YLE GÖRÜŞMEYİZ

Daha önce devletin istihbarat kurumlarının gerek Oslo benzeri görüşmeler gerekse İmralı ile yapılan görüşmeler bağlamında biraraya gelmelerin olabileceğini kaydeden Erdoğan, PKK'lılarla kucaklaşan BDP'lilere ise kapıyı kapattı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, pazar günü yapılacak AK Parti 4. Olağan Büyük Kongresi’nden önce NTV ve Star TV'nin ortak yayınına katıldı.

Erdoğan, Erhan Ertürk’ün moderatörlüğünde canlı yayınlanan programda, NTV Yayın Koordinatörü Nermin Yurteri, Star Haber Koordinatörü Nazlı Öztarhan ve Sabah gazetesi Başyazarı Mehmet Barlas’ın sorularını yanıtladı.

"TERÖRİSTLERLE YANAK YANAĞA GÖRÜŞÜYORLAR"

Erdoğan, Nazlı Öztarhan'ın terör örgütü ile ilgili bir sorusu üzerine, BDP'nin faaliyetlerini değerlendirerek, "Bu partinin 9 milletvekili teröristlerle yanak yanağa görüşüyor. Şimdi nasıl olacak da teröristle yanak yanağa olan bir eş başkanla görüşürüm." dedi.

Erdoğan sözlerine şöyle devam etti:

"BDP'Lİ MİLLETVEKİLİNE DEĞİŞMEM"

"Ben bununla konuştuğumda ağlayan analar beni onlarla masada gördüğü zaman ne der? Bir tane şehit annesinin gözyaşını bir BDP'li milletvkiline değişmem."

En Son Haber

Güncelleme Tarihi: 28 Eylül 2012, 09:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER