Doğu Türkistan'da Ki Katliama Sessiz Kalmadılar

Gölbaşı Ülkü Ocakları Doğu Türkistan’da yaşanan katliam ile ilgili açıklaması yaptı.Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Selim Akyüz açıklamada Doğru Türkistan’da yaşanan katliama sessiz kalmayacaklarını ifade etti.

Doğu Türkistan'da Ki Katliama Sessiz Kalmadılar
 Gölbaşı Altgeçit önünde yapılan basın açıklamasına, Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Selim Akyüz’ün yanı sıra, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy, eski belediye başkanı Yakup Odabaşı, MHP meclis üyeleri ve ülkücüler katıldı.

Yanlarındayız

21. Yüzyılda göz göre göre soykırıma tabi tutulan Uygur Türklerin asla yalnız olmayacaklarını belirten. Gölbaşı Ülkü Ocakları Başkanı Selim Akyüz “Sevgili Peygamberimizin özgüsüne nail olan kutlu bir ceddin torunları, Doğu Türkistan’da ki Müslüman Uygur Türklerinin durumuna sessiz kalmayarak dilsiz şeytanlara inat kararlılıklarını ortaya koymuşlardır” dedi.

Soydaşlarımız Zor durumda

Cin baskısından kaçan Uygur Türkmenlerin zor durumda olduğunu vurgulayan Akyüz ; “

Felaketler, tüm bu baskılardan ve işkencelerden dolayı anılarını, vatanlarını, akrabalarını geride bırakarak göç yolunu tutan soydaşlarımızın yakasını bırakmamaktadır. Kendi toprağında Kızıl Çin’in zulmüne uğrayan soydaşlarımız göç yollarında da açlıkla susuzlukla, hastalıkla mücadele etmektedir. Çok açık olarak ifade ediyorum ki, içerde zulmün mümessili katil Çin, dışarda zulmün mümessili ise Uygur Türkleri’ni sahipsiz bırakan kalbi taş kesmiş çehrelerdir” ifadelerini kullandı

 

Türkistan Sevdamızdır

 

Bugün buradan Türk Milleti’nin susmayan ve susturulamayan, ilelebet susmayacak olan vicdanı olarak bu zulmün baş aktörü Çin’e ve tepki göstermekten aciz kalanlara sesleniyorum. Doğu Türkistan bizim sevdamızdır. Doğu Türkistan Tanrı dağlarında yankılanan niyazımızdır. Doğru Türkistan bizden bir parçadır. Doğu Türkistan da yaşayan soydaşlarımız da bizim can kardeşimizdir.

Ülkü Hareketleri ve Ülkücü Hareket oldukça kardeşlerimiz yalnız ve sahipsiz değildir. Zira her bir Ülkücü, Ülkü Ocaklı Doğu Türkistan Davası’nın müdafidir.

Takipçisi Olmaya Devam Edeceğiz

Tek sevdamız ve ilham kaynağımız olan Yüce Türk Milleti’ne, kampanyamızda yanımızda yer alan tüm Ülküdaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Kırım’dan Türkmeneli’ne, Kıbrıs’tan Kafkaslara, Balkanlar’dan Doğu Türkistan’a kadar tüm Türk Dünyası’nda yaşanan gelişmelerin yakından takipçisi olmaya devam edeceğiz.

Güncelleme Tarihi: 16 Ocak 2015, 11:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER