Duruay'dan MHP'ye hayırlı olsun ziyareti

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı’na seçilen Mahmut Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

  Duruay'dan MHP'ye hayırlı olsun ziyareti

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay  MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığı’na seçilen Mahmut Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Duruay beraberindeki  Ak Partili meclis üyeleriyle birlikte MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy’u ziyart ederken hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Ziyarette konuşan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay “Siyasete yeni bir soluk kazandıracağız, çıtasını yükselteceğiz. Gölbaşı’nın menfaatleri anlamında beraber çalışmamız olacak. Bundan sonra sık sık beraber olacağız. Katılımcı anlayışla diğer partilerle iletişim olacak. Gölbaşı’nın menfaatleri doğrultusunda birlikte çalışacağız.” dedi.

GÖLBAŞI’NIN MENFAATİNE OLAN HER İYİ İŞİN YANINDAYIZ

MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ise ziyaretten duyduğu memmuniyeti ifade ederken “Gölbaşı hepimizin hep beraber yaşıyoruz, bütün sorunları beraber çözmemiz gerekiyor.  Belediye Başkanımız Fatih Duruay,  icra makamı olarak biz gereğini yapalım diyeceğine inandığım bir arkadaşımız. Gölbaşı’nın  bütün yaralarına parmak basacağına, Gölbaşı’nın  çıkarları için ayırım yapmadan çalışacağına canı yürekten inanıyorum. Biz MHP grubu olarak Gölbaşı’nın menfaatine olan her iyi işin yanında olacağız.” dedi.

 

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2015, 22:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER