Başkan Tuna'dan 27 Aralık resepsiyonu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, “Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 99. Yıldönümü” nedeniyle bir resepsiyon verdi.

Başkan Tuna'dan 27 Aralık resepsiyonu

 Başkan Tuna’nın ev sahipliğinde Gençlik Parkı Kabul Salonu’nda düzenlenen resepsiyona, AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, Ankara Vali Yardımcısı Ahmet Said Kurnaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Refik Tuzcuoğlu, Çankaya Kaymakamı Hüdayar Mete Buhara, Mamak Kaymakamı Ziya Polat, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Ferda Polat, Karadağ Büyükelçisi Branko Miliç, Filistin Büyükelçisi Faed Mustafa'nın yanı sıra Meclis üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri ve çok sayıda Başkentli katıldı.

Davetlilerin Seğmenler tarafından karşılandığı resepsiyonda açılış konuşması yapan Başkan Tuna, şöyle konuştu:

"İstiklal Mücadelesinde Ankaralıların nasıl mücadele ettiğini hepimiz biliyoruz. Ankaralı kardeşlerimiz en son 15 Temmuz hain darbe girişiminde büyük bir mücadele örneği sergilediler. Bu vatanı hainlere teslim etmediler. Dolayısıyla Ankara ve Ankaralılar bu milletin gönlünde çok önemli bir yer işgal ediyor. Mustafa Kemal Atatürk'ün Ankara'ya gelişinin 99. yılında da bugünü tekrar kutluyoruz. Ankara'mız örnek bir başkent olmaya devam edecektir."

 

BAŞKAN TUNA’DAN ANADOLU AJANSI YILIN FOTOĞRAFI OYLAMASI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, resepsiyonda Anadolu Ajansı’nın düzenlediği “Yılın Fotoğrafları” oylamasına da katıldı.

Başkan Tuna, haber kategorisinde Emin Sansar’ın “Burseya Dağı’na Türk Bayrağı”, yaşam kategorisinde İlhami Çetin’in “Ali Dede ve kedisi”, spor kategorisinde ise Burak Akbulut’un “Karatenin Sultanları” başlıklı fotoğraflar için oy kullandı.

Ankara Büyükşehir Kent Orkestrası Trio'sunun müzik dinletisiyle devam eden resepsiyon, Büyükşehir Belediyesi Seğmen ekibinin gösterileriyle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2018, 13:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER