AŞTİ'de Cumhuriyet Bayramı coşkusu

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yılı nedeniyle Başkent’e yakışır coşku dolu bir kutlama programı hazırladı.

AŞTİ'de Cumhuriyet Bayramı coşkusu

YOLCULARI DUYGULANDIRAN KARŞILAMA

    AŞTİ’de giden ve gelen yolcular, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı sabahı Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi’nde (AŞTİ) Seymenler ekibinin gösterisiyle duygu dolu anlar yaşadı.

    BUGSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç ve BUGSAŞ Genel Müdürü Metin Alkaya’nın da katıldığı kutlama etkinliğinde AŞTİ, Cumhuriyet Bayramı’nda renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

 

BAŞKAN YAVAŞ’A TEŞEKKÜR

     AŞTİ’de Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı sesli olarak okunurken, 7’den 70’e vatandaşlar bu sürpriz karşılama için Başkan Yavaş’a ve Büyükşehir Belediyesine şu sözlerle teşekkür ettiler:

-Arslan Ateş: “Cumhuriyet Bayramı bizim için çok önemli. Yaşasın Cumhuriyet. Atatürk’ün evlatlarıyız, Cumhuriyet’e her zaman her daim sahip çıkmalıyız.”

-Şehri Şahin: “Cumhuriyet Bayramı Ata’mızdan bize kalan çok büyük, çok güzel bir hediye. Bunun değerini ve kıymetini bilmeliyiz. Bu hediyeyi çok iyi yerlere taşımalıyız. Çok duyguluyum tarifi yok.”

-Cemal Güneş: “Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Seymenler gösterisini çok beğendim. Düzenleyenlerden Allah razı olsun. Çok hoşuma gitti.”

-Mustafa Dizman: “Seymenler gösterisi beni çok etkiledi.  Böyle bir gösteriye ev sahipliği yaptığı için, Ankara Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ederim. Tüm Türk halkının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere bütün şehitlerimizi rahmetle anıyorum.”

    Cumhuriyet Bayramı coşkusunu vatandaşlarla birlikte kutlamak istediklerini belirten Ankara Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Halk Oyunları Sanat Yönetmeni Tamer Bozkuş, “Büyük Önder Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını şükranla anıyoruz. Cumhuriyet bizim için çok önemli bu değerli günde de bir program gerçekleştirdik ve tüm halkın katılımıyla da çok büyük sevinç ve mutluluk içerisindeyiz” derken, Ömer Sezer de düşüncelerini, “Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET Halk Dansları Topluluğu olarak bugünün coşkusunu AŞTİ’de yaşıyoruz. Tüm Türkiye’nin Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun, nice 97 yıllara” sözleriyle paylaştı.

    Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda görevli tüm itfaiye erleri, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Ankara Merkez İstasyonu’nda Ay yıldızlı Türk Bayrağı’nı sembolize ederek, tüm vatandaşların Cumhuriyet Bayramı’nı kutladılar.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER