ABB ev sahipliğinde kadın oyun festivali devam ediyor

Ankara’yı kültür ve sanatın da başkenti yapmak için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, sanat etkinlikleri ile Başkentlileri buluşturmaya devam ediyor.

ABB ev sahipliğinde kadın oyun festivali devam ediyor

 Ankara Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Gençlik Parkı Büyük Sahne’de başlayan ‘Kadın Oyunları Festivali’ne Başkentliler yoğun ilgi gösteriyor. 

 

KADININ TOPLUMDAKİ YERİNİ ANLATAN OYUNLAR BÜYÜK BEĞENİ TOPLUYOR

      ‘Suzy Storck’ ve ‘Yeni Bir Şarkı’ oyunuyla başlayan festival Gençlik Parkı Büyük Sahne’de 19 Şubat 2022 tarihine kadar devam edecek.

      Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı ve Atölye Kültür Sanat organizasyonu iş birliğiyle ak düzenlenen festivalde ünlü oyuncular da sanatseverlerle buluşuyor.

      Sanatçılar Melis Birkan ve Caner Cindoruk’un birlikte rol aldığı “Yeni Bir Şarkı” adlı oyunu beğeniyle seyreden Başkentliler, kültürel ve sanatsal projelere imza atan Büyükşehir Belediyesine şu sözlerle teşekkür ettiler:

-Tuğba Cengiz: “İnanılmaz bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu düşünüyorum. Fikir paydaşlarına çok teşekkür ederiz. Kadının toplumdaki yeri oyunda çok güzel yansıtılmış. Çok hoşumuza gitti. Dün de takip ettim başka bir oyun vardı. Bundan sonrakileri de seyredeceğim.”

-Sezen Bilgin: “Oyun gayet güzeldi ve oyuncular da başarılıydı. Büyükşehir Belediyesinin böyle festivalleri desteklemesi çok güzel. Mansur Başkana çok çok teşekkür ediyoruz.”

-Buse Altıparmak: “Ankara’da yapılacak en güzel şey tiyatroya gelmek. Festivali takip ediyoruz. Mansur başkana çok teşekkür ediyoruz. Oyun da çok güzeldi.”    

      Festival kapsamında Gençlik Parkı Büyük Sahne’de sahnelenecek diğer oyunlar ve tarihleri şöyle:

-17 Şubat 2022 saat 20.00: 45 Saniye

-18 Şubat 2022 saat 20.00: Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun

-19 Şubat 2022 saat 20.00: Acı Kaybımız

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER