Yusuf Teceren Ankara Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı oldu

Başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Yusuf Teceren Ak Parti Ankara Gençlik Kolları İl Yönetiminde Teşkilat Başkanı olarak atandı.

Yusuf Teceren Ankara Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı oldu

Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Teceren, Ak Parti Gençlik Kolları Ankara İl Yönetimi’nde yer aldı. Başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Yusuf Teceren Ak Parti Ankara Gençlik Kolları İl Yönetiminde Teşkilat Başkanı olarak atandı.

Göreve geldiğini günden bugüne kadar Ak Parti Gölbaşı Gençlik Kolları Başkanı olarak bir çok sosyal projeye öncülük eden Yusuf Teceren siyasette adım adım yükselmeye devam ediyor. Ak Parti’de mahalle temsilciği ile siyasete atılan Yusuf Teceren, mahalle temsilciği görevinde başarılı çalışmalarıyla dikkat çekmiş ve Ak Parti Gençlik Kolları Gölbaşı İlçe Başkanlığı görevine getirilmişti.

Ak Parti Gençlik Kolları Gölbaşı İlçe Başkanı olarak da başarılı çalışmalarını sürdüren Yusuf Teceren, bu kez de , Ak Parti Gençlik Kolları Ankara İl Yönetimi’nde kritik bir görev aldı. Teceren, , Ak Parti Gençlik Kolları Ankara İl Başkanlığı Teşkilat Başkanı olarak görev aldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER