Yıldızdoğan mest etti

Bu yıl 9’cusu düzenlenen ‘Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği’nin I. gününde Gölbaşılılar Mustafa Yıldızdoğan konseri ile coştu.

Yıldızdoğan mest etti
Bu yıl 9’cusu düzenlenen ‘Gölbaşı Uluslararası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği’nin I. gününde Gölbaşılılar Mustafa Yıldızdoğan konseri ile coştu. Birçok vatandaşın katıldığı şenlikte Mustafa Yıldızdoğan rüzgarı esti.
Yerel sanatçılar ve sunulan gösterilerin ardından Mustafa Yıldızdoğan Gölbaşılılara keyifli dakikalar yaşattı.
Konserine Dağlıca karakoluna yapılan saldırıda kaybettiğimiz şehitlerimizi anarak başlayan Yıldızdoğan, hain terör ve şehitlerimiz anısına duygu yüklü bir konuşma yaparken, Gölbaşılı vatandaşlarda ‘Şehitler ölmez vatan bölünmez’ sloganları  ve salladıkları bayraklarla eşlik ettiler.
Şenlik alanını dolduran vatandaşlar, şarkılara eşlik ederek gönüllerince eğlendi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalarak en güzel şarkılarını seslendiren Mustafa Yıldızdoğan, hayranlarının açtığı bayraklarla ise gururlandı. Konserinin başında 'Türkiyem' isimli şarkısını söyleyen Yıldızdoğan, bu toprakların kıymetinin bilinmesi gerektiğini de söyledi. 
RENKLİ LAZER GÖSTERİSİ
Gölbaşı festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen ışıklı gösteriler, muhteşem bir manzara oluşturdu. Festival alanına kurulan platformda yapılan gösterilerde ışık ve lazer bir arada kullanıldı. Lazer gösterisi de ilgi ile izlendi.

Güncelleme Tarihi: 29 Haziran 2012, 12:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER