Yavrucuklular Yağmur Duası'nda

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Yavrucuk Mahallesi’nde hafta sonu düzenlenen yağmur duasına katıldı.

Yavrucuklular Yağmur Duası'nda
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Yavrucuk Mahallesi’nde hafta sonu düzenlenen yağmur duasına katıldı. Başkan Fatih Duruay, çok sayıda mahallelinin katıldığı yağmur dualasında edilen dualara ile vatandaşlarla birlikte avuç açıp, “amin” dedi. Yavrucuk Mahallesi’nde yapılan duaların ardından Başkan Duruay, vatandaşlarla birlikte yemek yedi. Yağmur duasına Fatih Duruay’ın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve meclis üyeleri katıldı.

Mevsimlerin kurak geçmesinden dolayı ve yağışın az olması nedeniyle yağmur duasına çıkan yaklaşık  binbeşyüz  Gölbaşılı vatandaş, yağmur yağması için dua etti. Yavrucuk  Mahallesinde düzenlenen yağmur duasına katılan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay da, edilen dualara vatandaşlarla birlikte “âmin” dedi. Başkan Duruay, yağmur duasının ardından ikram edilen yemekte de vatandaşlarla birlikte oldu.

Başkan Fatih Duruay yağmur duasının ardından Boyalık Mahallesini de ziyaret edip bir süre vatandaşlarla sohbet etti onların sorunlarını dinleyip mahalle kahvesinde vatandaşlarla birlikte ikram edilen çayı içtiler.


Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2014, 15:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER