MİLLETİMİZİN BAŞISAĞOLSUN

Yanan kömür değil yüreğimiz…

MİLLETİMİZİN BAŞISAĞOLSUN
 Yanan kömür değil yüreğimiz…

 Manisa Soma’da meydana gelen facia Gölbaşı’nda da tüm siyasilerin ve bürokratların da gündemindeydi. Birçok vatandaşımızın hayatını kaybettiği facia ile Gölbaşı’nın önde gelen isimleri sosyal paylaşım siteleri üzerinden mesaj yayınlayarak Soma’da ki ailelerin acılarını paylaştıklarını ifade etti.

 Türkiye Tarihi’nin en büyük ve en fazla can kaybının yaşandığı maden ocağı faciasında yaşamını yitiren Madencilere sosyal paylaşım sitesi üzerinden Allah’tan rahmet dileyen siyasiler ve bürokratlar böyle kara bir günün tekrar yaşanmaması temennisinde bulundu…

 İşte Sosyal Paylaşım siteleri üzerinden paylaşılan bazı mesajlar… 

Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir: 

Somadaki maden kazasında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum. Henüz kaza olan maden ocağından çıkarılamamış vatandaşlarımızın sağ kurtulmaları için dua ediyor, kurtarma ekiplerine başarı diliyorum. 

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay: 

Manisa’nın Soma ilçesindeki kömür madeninde trafo patlaması nedeniyle bazı madencilerimizin hayatını kaybettiğini ve bazılarının ise mahsur kaldığını öğrenmiş bulunmaktayız. Hayatını kaybeden madencilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dilerim, mahsur durumda bulunan madencilerimizin ise bir an önce sağ salim kurtulmasını temenni ederim.

 

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan: 

ACIMIZ BÜYÜK MİLLETİMİZİN BASI SAGOLSUN ALLAH SABIRLAR VERSİN MEKANLARI CENNET OLSUN... 

Ak Parti Ankara Büyükşehir ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Murat Bey Balta:

 SOMADA MADEN OCAĞINDA MEYDANA GELEN FELAKETTE CANLARINI KAYBEDEN İŞCİ KARDEŞLERİME CENAB-I ALLAHDAN RAHMET, YARALI KARDEŞLERİME ACİL ŞİFALAR,YAKINLARINA SABR-I CEMİL DİLİYORUM.

 

Ak Parti Ankara Büyükşehir ve Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Elif Özer: 

SOMA DA GÖÇÜK ALTINDA KALAN VATANDASLARIMIZA BAŞSAĞLIĞI , YARALILARA ACİL ŞİFALAR, YAKINLARINA ALLAH TAN SABRI CEMİL DİLİYORUM...RABBİM YARDIMCILARI OLSUN. . (( 

MHP Gölbaşı Belediye Meclis Üyesi Akli İhsan Tunç:

 KELİMELERLE BU ACI NASIL ANLATILIR MÜMKÜN DEĞIL. ŞEHİTLERİMİZE ALLAH TAN RAHMET, YARALILARIMIZA ACİL ŞIFALAR, DILIYORUZ.. KEDERLİ AILELERININ, MILLETIMIZIN BAŞI SAĞOLSUN... 

Ardahanlılar Dernek Başkanı Yücel Aktaş: 

Manisa Soma’da yaşanan acı olayın ardından çok sayıda madencimizin hayatını kaybetmesi bizleri derinden yaralamıştır. Evlerine ekmek götürebilmek için hayatlarını tehlikeye atarak canlarından olan madencilerimize Allah’tan rahmet diliyor, kederli ailelerine Başsağlı ve sabır diliyorum.  

CHP Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Ercan Şimşek:

Kolay kaybedilen yaşamlarıyla tarifsiz acıların coğrafyası yurdumun başı sağolsun. 

 

GÖLAŞILILAR DA ACIYA ORTAK OLDU

Öte yandan sosyal paylaşım sitelerinden Gölbaşılı vatandaşlarda Samo’da ki acıya ortak olduklarını ve bu acıları paylaştıklarına dair mesajlar yayınladılar. 

‘Yanan kömür değil yüreğimiz…’ diyerek Soma’da yaşanan can kayıplarının ardından acılarının tarifsiz olduğunu dile getiren vatandaşlar profil resimlerini de karartarak acıya ortak oldular…

Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2014, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER