Yarışın, kazanın

9. Gölbaşı Uluslar arası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği, birbirinden heyecanlı yarışmalara ev sahipliği yapacak.

Yarışın, kazanın

9. Gölbaşı Uluslar arası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği, birbirinden heyecanlı yarışmalara ev sahipliği yapacak.

22 Haziran Cuma günü kortej yürüyüşü ile başlayıp 24 Haziran Pazar günü Sibel Can konseri ile noktalanacak şenlikte vatandaşların katılımı için ilginç yarışlar düzenlenecek.
Şenliğin birinci gününde Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde türkü tutkunlukları için düzenlenen ses yarışmasının finali gerçekleştirilecek.
İkinci gün saat 14.00’te stratejik oyunlar ve yarışmalar gerçekleştirilecek. Bu oyunlar içinde define avı, çuval yarışı, elma alma, halat çekme, 3 bacak yarışı, rodeo, sumo güreşi, canlı langırt, ressamlar, yelken ve halat yarışması gerçekleştirilecek.
BALIK TUT ÖDÜLÜNÜ KAP
Şenliğin son günü olan 24 Haziran Pazar günü ise sabah 06.00’da balık tutma yarışması düzenlenecek. Saat 11.00’de sonuçlanacak yarışın ardından ödül töreni yapılacak. Eymir’de ise bisiklet şenliğinin yanı sıra, model uçak yarışması var.
Aynı gün saat 08.00’de Vilayetler Evi’nden başlayıp şenlik alanında sona erecek Mogan Koşusu yapılacak. 08.30’da da Kaymakamlıktan başlayacak olan halk koşusu gerçekleştirilecek. 12.00’de yüzme yarışmaları yapıldıktan sonra saat 14.00’te mahalleler arası halat çekme yarışması gerçekleştirilecek.
Baklava ve höşmerim yarışması ise saat 15.00’de yapılacak aynı zamanda Mogan Safari Gölbaşı fotoğraf yarışmasının da ödülleri sahiplerini bulacak.
 

Gölbaşı Belediyesi Basın Bürosu

Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2012, 14:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER