CHP'LİLER PİKNİKTE BULUŞTU

CHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı Karaoğlan Mahallesi’nde düzenledikleri piknikle bir araya geldi.

CHP'LİLER PİKNİKTE BULUŞTU
HABER: ÇİĞDEM ŞİRİN

CHP Gölbaşı İlçe Teşkilatı Karaoğlan Mahallesi’nde düzenledikleri piknikle bir araya geldi. Karaoğlan bağlarına kurulan piknik alanını dolduran partililer, mangal yakarak hafta sonunun keyfini çıkardı. CHP İlçe Başkanı Ercan Şimşek’in organize ettiği piknikte partililer eğlenceli vakit geçirdiler.
Mangalın başına geçen CHP İlçe Başkanı Ercan Şimşek, daha sonra pikniğe gelen partililerinin masalarını teker teker ziyaret ederek sohbet etti. Eşleri ve çocukları ile piknik alanını dolduran partililer, çeşitli aktivitelerde bulunarak güzel bir gün geçirdiler.
Çok sayıda partilinin katıldığı piknikte kaynaşma ve dayanışmanın önemine dikkat çeken İlçe Başkanı Ercan Şimşek, “Burada herkes aileleriyle, çocuklarıyla gelerek hoşça vakit geçirme imkanı buldular. Bu tür birliktelikler çok önemli. Güzel bir piknik olduğuna inanıyorum. Kaynaşma ve dayanışmamızı güçlendirmek adına bu organizasyonların devam etmesi gerekir. Pikniğimize katılan tüm partililerimize sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.
PİKNİĞİN MASKOTU AHMET OLDU
Karaoğlan bağlarında düzenlenen pikniğin maskotu minik Ahmet oldu. Karaoğlan Mahallesinde bağ ve bahçe işlerine bakan ailenin 3 yaşındaki oğlu Ahmet, sempatik ve cana yakın tavırlarıyla partililerin sevgisini kazandı. Pikniğin minik misafiri bir dakika bile yerinde durmak bilmeyen minik Ahmet, partililerin ilgi odağı oldu.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2012, 12:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER