'Yaptık' dememiş!...

Kadir Yanık, “Teknenin ihalesi yapıldı. İnşallah 2012 yılında da o tekneye bineceğiz” demişti.

HABER: ÇİĞDEM ŞİRİN...
 
CHP’li Aksakal’ın 10.08.2012 tarihli meclis toplantısında Mogan Gölü için alınması düşünülen gemi ihalesi ile ilgili ‘İhalesini yaptık’ diyen MHP’li Kadir Yanık’ın doğruyu söylemediğini ve ihalenin o tarihte yapılmadığını ifade etti.

Yaptığı araştırmalar sonucunda ihalenin henüz yeni yapıldığı bilgisine ulaşan CHP’li Yusuf Aksakal’ın bu düşüncelerini mecliste paylaşmasının ardından MHP’li Meclis Üyesi Kadir Yanık ise ‘İhalesini yaptık demedim’ diyerek, Aksakal’a ‘doğru olan şeyleri söyleyeceksiniz’ şeklinde cevap verdi.

Aksakal ise Yanık’ın daha önce yaptığı konuşmanın ses kayıtlarının ve videolarının olduğunu dile getirerek, her şeyin açık ve net olduğuna vurgu yaptı.

YAPILDI DEMEDİM

Aksakal’ın söz konusu ihale ile ilgili olarak eleştirilerine ‘İhalesini yaptık demedim’ şeklinde cevap veren Yanık, 08.10.2012 tarihili meclis toplantısında ihalenin yapıldığını belirtmişti.

YANIK NE DEMİŞTİ!

Bilindiği üzere 08.10.2012 tarihli meclis toplantısında CHP’li Ercan Şimşek, Tekne projesinin neden kaldırıldığını sorgulamış ve buna istinaden de MHP grubu adına konuşma yapan Kadir Yanık, bu projenin kaldırılmadığını belirterek, “Teknenin ihalesi yapıldı. İnşallah 2012 yılında da o tekneye bineceğiz” demişti. 

08.10.2012 yılı meclis toplantısında bir konuşma yapan Yanık, işte bu sözlerle eleştirilere cevap vermişti...

Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2012, 16:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER