VEFAKÂR ANNEYE PLAKET

Gölbaşı Kaymakamlığı ve Gölbaşı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde ‘Aile ve İletişim Konulu” konferans düzenlendi.

VEFAKÂR ANNEYE PLAKET
 Gölbaşı Kaymakamlığı ve Gölbaşı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde ‘Aile ve İletişim Konulu” konferans düzenlendi. 

Gölbaşı Kaymakamı Şevke Cinbir’in eşi ve oğlu ile katıldığı konferansta Aile Ve Sosyal Bakanlığı Ankara İl Müdür Yardımcısı Fatih Kocur, CHP İlçe Başkanı Ümit Atak, İlçe Birim Müdürleri ve Gölbaşılı vatandaşlar katıldı.

VEFAKÂR ANNEYE PLAKET

Gölbaşı Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencilerinin Seğmen gösterileri ve okudukları şiirlerle devam eden programda Ispanaklı Yumurta gösterisi de beğeni ile izlendi.

Gölbaşı’nda ikamet etmekte olan eşi ve iki çocuğunun engelli olması nedeniyle onların hayatlarını kolaylaştırmak adına büyük fedakarlıklar gösteren Leyla Çelik’e Gölbaşı Kaymakamı Şevket Cinbir tarafından plaket takdim edildi.

TERBİYESİNİ AİLEDEN ALAN BİR MİLLETİZ

Kaymakam Şevket Cinbir yaptığı konuşmasında toplumda aile olmanın önemine değinerek “Aile toplumumuzun temel yapı taşı ve özellikle bizim toplumumuzda aileyi önemsiyoruz. mutlu yuvaların devamını sağlama konusunda hepimizin üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmesi gerekir.  Bizler Millet olarak esas terbiyesini aileden alan bir milletiz ve Türk anaları her bir devrin büyük devlet adamlarını yetiştirmiş, onlara analık yapmıştır. Bu asil kadınlarımız daha büyük işler yapma kabiliyetine de sahiptir” şeklinde konuştu.

Cinbir konuşmasının sonunda Latif Şimşek’in imzasını taşıyan ‘Öpeyim ayaklarını’ adlı şiiri okuyarak ‘Anne’olmanın da önemine dikkat çekti.

 Yapılan konuşmaların ardından Uzm. Dr. R.Hülya Bingöl Çağlayan’  “Aile ve İletişim” konulu bir konferans vererek, ebeveynlerin çocuklara yaklaşım tarzları ve onları yetiştirme konusunda dikkat etmeleri gereken hususlar ile ilgili bilgi verdi.  

Uzm. Dr. R.Hülya Bingöl Çağlayan’ın vermiş olduğu konferansın ardından Program ikramların ardından son buldu



















Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2014, 12:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER