Turnuva başladı

Gölbaşı Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi Spor Kulübünün düzenlediği Saygı , Kardeşlik ve Dostluk futbol turnuvası Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri'n de, Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın başlama vuruşuyla başladı.

Turnuva başladı
 Gölbaşı Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi Spor Kulübünün düzenlediği Saygı , Kardeşlik ve Dostluk futbol turnuvası  Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri'n de, Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın  başlama vuruşuyla başladı. 16 takımın mücadele edeceği turnuvanın ilk maçı Hallaçlı ve Hacılar mahalleleri arasında oynandı ve Hacılar mahallesi 6-2 sahadan galip ayrıldı.

Gölbaşı Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi Spor Kulübünün düzenlediğiSaygı , Kardeşlik ve Dostluk futbol turnuvası  Muhsin Yazıcıoğlu Tesislerinde bulunan sentetik halı saha da, Belediye Başkanı Fatih Duruay’ın  başlama vuruşuyla başladı. 16 takımın 4 grup da mücadele edeceği turnuvanın ilk maçı Hallaçlı ve Hacılar mahalleleri arasında oynandı ve Hacılar mahallesi 6-2 sahadan galip ayrıldı.

BAŞLAMA VURUŞU BAŞKAN DURUAY’DAN

Turnuvanın başlama vuruşunu Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay yaptı. Başkan Duruay, katılan tüm takımları kutlayarak başarılar diledi,  “Turnuvanın barış ve kardeşlik içerisinde oynanmasını temenni ederim. ” dedi.

 

A GRUBU

HALLAÇLI

ŞAFAK MAHALLESİ

SEĞMENLER MAHALLESİ

HACILAR

 

B GRUBU

MAHMATLI

KARŞIYAKA

KOPARAN

OYACA

C GRUBU

YAĞLIPINAR

BAHÇELİEVLER

AKÖREN ÇARSAK

ÖRENCİK

D GRUBU

BEYNAM

GAZİ OSMAN PAŞA

SELAMETLİ

OĞULBEY

Güncelleme Tarihi: 26 Mayıs 2014, 13:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER