U-13 Futbol Takımı Şampiyonluk Yolunda

Gölbaşı Belediye spor U-13 Futbol takımı Bolu’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından uğurlandı.

U-13 Futbol Takımı  Şampiyonluk Yolunda

Gölbaşı Belediye spor  U-13 Futbol takımı Bolu’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasına Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay tarafından uğurlandı.

Ankara Şampiyonu olan Gölbaşı Belediyespor U-13 futbol takımı, Boluda’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nın 1. ayağında, Türkiye şampiyonu olmak için mücadele edecek. Şampiyonaya katılmak için 23 futbolcu ve yöneticilerden oluşan 28 kişilik heyet Gölbaşı Belediyesi’nden Bolu’ya uğurlandı. U-13 futbol takımını Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve Gölbaşı Belediyespor Kulübü Başkanı Hayati Çal, tebrik ederek ve şampiyonluk isteyerek uğurladılar.

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay sporcularına çok güvendiğini şampiyon olarak geleceklerine inandığını belirterek: ‘ Gölbaşı Belediyesi olarak her zaman skora değil spora önem verdik. Sporcularımız bugün bizleri Türkiye şampiyonasında temsil edecekler. Bu bizlere ayrı bir gurur kaynağı. Ben sporcularımıza en içten dileklerimle inanıyorum ki o şampiyonluk kupası Gölbaşı’na gelecek. Takımımıza şimdiden başarılar diliyorum’ ifadelerini kullandı.

Gölbaşı Belediyespor U-13 takımı Türkiye şampiyonası 1. Ayağında 5 takımla mücadele edecek. Buradan şampiyon olarak ayrılırsa 2. Ayağına katılacak. Gölbaşı Belediyespor şampiyonada Ankaragücü, Sakarya spor, Kastamonu spor, Düzce spor, Zonguldak spor takımları ile mücadele edecek.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2015, 11:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER