Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan'dan Ramazan Mesajı‏

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan Ramazan Ay'ının Başlaması Nedeniyle bir mesaj yayınladı. Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan mesajında şu sözlere yer verdi.

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan'dan Ramazan Mesajı‏

Evveli Rahmet, ortası mağfiret ve sonu da Cehennemden azad olarak nitelendirilen Ramazan ayı, Orucun farz kılındığı ve Kur’an’ı Kerim’in indirilmeye başlandığı aydır. Onbir ayın sultanı olan Ramazan Ay'ına kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ramazan Ayı Müslümanların  manevi heyecan kazandığı ve duygularının zirveye ulaştığı rahmet, mağfiret ve bereket ayıdır. Ramazan ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşatan Allah'a hamdolsun. Onbir ayın sultanı olan Ramazan Ay'ı Sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın zirveleştiği ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği bir aydır.

Ramazan tam bir yardımlaşma, bereket ve rahmet ayıdır. Yoksullara, kimsesizlere merhamet ve şefkat duygularıyla el uzatmanın, iftar sofralarımızı kardeşlerimizle paylaşmanın  huzurunu yaşarız bu ayda.  Akraba ve komşularımıza iftar sofralarımızda yer ayırmalı, kardeşlik ve paylaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamalıyız. 

Bu duygularla öncelikle Gölbaşı'lı Hemşerilerimin ve Bütün İslam Aleminin Ramazan'ını  kutluyor hayırlara vesile olmasını Yüce Mevladan Niyaz ediyorum

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2015, 00:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER