TURGUT ALTINOK, GÖLBAŞI’NI ZİYARET ETTİ

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’le beraber AK Parti ve MHP ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. İki başkan daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

TURGUT ALTINOK, GÖLBAŞI’NI ZİYARET ETTİ

Adaylığının açıklanmasının ardından Ankara’nın ilçelerini gezen Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, Gölbaşı’nı ziyaret etti. Ziyaretine AK Parti Gölbaşı İlçe Başkanlığından başlayan Altınok, daha sonra MHP Gölbaşı İlçe Başkanlığına geçti.
Ak Parti ve MHP İlçe başkanlığında yapılan toplantıların ardından Turgut Altınok ve Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, esnafı ziyaret etti. İkili daha sonra Gölbaşı Atatürk Sahil Parkı’nda vatandaşlarla bir araya geldi.

Turgut Altınok ve Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek’e ziyaretleri sırasında Cumhur İttifakı’nın Ankara Milletvekilleri, belediye başkanları ve adayları, STK yöneticileri, siyasi partilerin il ve ilçe teşkilatı yöneticileri, teşkilat üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar eşlik etti.
Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Turgut Altınok’u daha sonra makamında ağırladı.

 “Ankara’mızı dünya başkenti yapacağız”

Ziyaret sırasında Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediyesi Adayı Turgut Altınok yaptığı konuşmada “ Gölbaşı hazır. Gölbaşı’nda Şimşek Büyükşehir'de Altınok. Gölbaşı’nın enerjisi bunu gösteriyor. Yavaş yavaş değil ok gibi şimşek gibi hizmetlerle Ankara’mızı hizmetlerle donatacağız. Hangi partiye oy verirse versin hepsinin oyuna talip olacağız. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olacak” dedi.
“Ankara’nın 5 yılı boşa gitti” diyen Altınok “Ankara’yı tarım başkenti yapacağız. Çiftçilere desteklerde bulunacağız. Tohum, gübre, mazot desteği vereceğiz. Ankara’yı tarımda kendi kendine yeten bir başkent yapacağız. Üretimi çeşitlendireceğiz. İnşallah Gölbaşı-Bala arasında bir organize sanayi projemiz var. Gölbaşı’nda iş sorunu sona erecek. Bu sanayi bölgesi hem Gölbaşı’nı hem Bala’yı kalkındıracak. Büyük projem yok diyor. 5 yılda bir hizmeti dahi yok. Bizim birçok projemiz var. Ankara’mıza eserler bırakacağız, hizmetlerde bulunacağız. Nice hizmetler nice projeler yapacağız, göreceksiniz. Ankara’mız çok şey kazanacak. Gölbaşı Belediyesi ve ilçe belediyelerimiz, devletimiz ve hükümetimizle beraber Ankara’mızı dünya başkenti yapacağız. “ ifadelerini kullandı.

“Durmadan çalıştık çalışmaya devam edeceğiz”

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek de 31 Mart seçimlerine dikkat çekerek “2019’da olduğu gibi Cumhur İttifakı hazır. 2024’te çok çalışarak 25 ilçemizin belediyesinin anahtarını iki liderimize teslim edeceğiz. Gece gündüz uyumayacağız.” dedi. 

Gölbaşı’na sayısız eser kazandıklarının altını çizen Başkan Şimşek “ 2019 seçimlerine hazırlanırken, vaat ettiğimiz projelerin yüzde 98’ini tamamladık. Gölbaşı’nın kapılarını dünyaya açtık. Mogan gölünü temizledik, orada 70’li yıllarda kürek yarışları oluyordu, şimdi tekrar başlıyor, ilçemizi her alanda geliştiriyoruz. Bunların bilinmesi gerekiyor. 54 km yürüyüş ve bisiklet yolu yaptık. Amacımız esnafımızı da desteklemek. Tramvay projemizle yukarıdaki üniversite öğrencilerimizi aşağıya indiriyoruz. Tulumtaş mağaramıza dünyadan insanlar geliyor. Dünyada tek olan Uluslararası Bilardo Kompleksimizde dünya şampiyonaları düzenleniyor. Dünyadan turistler Gölbaşı’na geldi. Daha da gelecek. Esnafımıza da katkı oluyor. Otel, taksi, dolmuş, bakkal, market herkes iş yaptı. 365 günün 360’ında açık bir merkez. Ankara’nın Başkent Oluşunun 100. yılında 100. Yıl Buz Pateni ve Tırmanma Salonumuzu açtık, minik evlatlarımız ücretsiz şekilde buz pateni ve tırmanma sporlarıyla tanışıyor. Hiç durmadan çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

Ahmet Sultan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER