Tombalacılara suçüstü

Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İncek Mahallesi’nde tombala oynandığı duyumu üzerine baskın yaparak tombalacıları suçüstü yakaladı.

Tombalacılara suçüstü

Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İncek Mahallesi’nde tombala oynandığı duyumu üzerine baskın yaparak tombalacıları suçüstü yakaladı.

İncek Mahallesi Turgut Özal Bulvarı’nda bir Cafe/Restorantta tombala diye tabir edilen kumar oynandığı duyumu alınması üzerine 7 Mart tarihinde saat 22.00 sıralarında iş yerine girerek baskın yaptı.

Mekanda yapılan arama sonucu 1 adet tombala makinesi, tombala makinesine ait 87 adet renkli numaralı top, 2 adet 43 yaprak 1’den 125’ kadar yazılı bulunan karton kart, 1 adet ADSL modem, 1 adet post cihazı ele geçirilerek, suç malzemeleri geçici olarak muhafaza altına alındı.

Tombala oynayanlara para cezası uygulanırken, işletmenin sorumlu müdürü olduğu öğrenilen kumar oynatmak ve kumar oynanması için yer temin etmek suçundan dolayı Levent R. (29) hakkında ise adli işlem yapıldı.

MEKAN MÜHÜRLENECEK

İncek’te yapılan baskın sonucu, mekan içerisinde sigara içilmesinden dolayı da ayrıca işlem yapılırken, işyerinin mühürlenmesi içinde Gölbaşı Belediyesi’ne başvuruda bulunuldu.

DAHA GÜVENLİ GÜNLER İÇİN

Gölbaşı Emniyet ekipleri Gölbaşılılar için yeni bir uygulama başlatarak, vatandaşların daha güvenli günler geçirebilmesi için Gölbaşı’nın 3 ayrı noktasına günün değişik saatlerinde ekipler koyarak, geceleri de “Hareketli Uygulama” sistemini başlattı. Gece saat 1 ile sabah 6 arasında da emniyet ekipleri rahatsızlık verici durumların yoğun yaşandığı bölgelerde de vatandaşların huzuru için hazır bulunacaklar.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2012, 12:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER