Toki sakinlerine iftar

Gölbaşı Belediyesi TOKİ Park Eymir Konutlarında iftar yemeği verdi. İftar yemeğine çok sayıda Toki sakini katıldı.

Toki sakinlerine iftar
Gölbaşı Belediyesi TOKİ Park Eymir Konutlarında iftar yemeği verdi. İftar yemeğine çok sayıda Toki sakini katıldı.
İftar yemeğine katılan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, TOKİ sakinlerinin tek tek masalarını dolaşarak, Ramazan aylarını kutladı. İftar yemeğinin ardından TOKİ’li vatandaşlara hitaben kısa bir konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, bölgede sıkıntısı çekilen pazar yeri konusunda müjde verdi. Pazar yeri için çalışmalara başladıklarını açıklayan  Odabaşı, en kısa sürede burayı TOKİ’lilerin hizmetine açacaklarını bildirdi. TOKİ’ye hizmet konusunda Gölbaşı Belediyesi’nin tüm imkânlarının seferber edildiğini ifade eden Odabaşı, iftar buluşmasına gösterilen ilgiye de teşekkür etti.
VATANDAŞ MEMNUN
İftara katılan TOKİ sakinleri de, iftar yemeğinden oldukça memnun kaldıklarını belirtti. Vatandaşlar, sokak iftarı organizasyonunu düzenlenen Gölbaşı Belediyesi’ne teşekkür ederek, iftar yemeğinin her yıl tekrarlanması temennisinde bulundu.
ÇOCUKLAR UNUTULMADI
TOKİ’deki iftar, ilahi dinletisi ile başladı. İftar yemeğinin ardından çocuklar için bir eğlence programı düzenlendi. Düzenlenen eğlence programına çocuklar büyük ilgi gösterdi. 

Güncelleme Tarihi: 06 Ağustos 2012, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER