Fenerbahçe Rumen spikeri de şaşırttı

İlk yarıda etkisiz bir oyun sergileyen Fenerbahçe, ikinci yarıda bambaşka bir takımla sahadaydı.

Fenerbahçe Rumen spikeri de şaşırttı
Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında deplasmanda Romanya'nın Vaslui takımını 4-1 mağlup etmeyi başardı.

FENERBAHÇE PLAY-OFF'TA

Romanya'nın Ceahlaul Stadı'nda oynanan karşılaşmada Fenerbahçe'nin gollerini 11. dakikada Caner Erkin, 71. ve 76. dakikada da Hollandalı yıldız Dirk Kuyt, 90+2'de Moussa Sov kaydetti. Ev sahibi takımın tek golü ise 14. dakikada Marius Niculae'den geldi. Fenerbahçe bu skorla şampiyonlar Ligi play-off turuna yükseldi.

MAÇIN GOLLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

KUYT PARMAK ISIRTTI

Bu sezon Liverpool'dan transfer edilen ve formsuz olduğu gerekçesiyle eleştiri oklarının hedefi olan Dirk Kuyt'ın 2 gol attığı maçta, Fenerbahçe özellikle 2. yarıda sergilediği futbolla futbolla büyük beğeni topladı. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan ilk maçta sahanın en iyisi olan Kuyt, bu maçta da ilerleyen yaşına rağmen  sahada basmadık yer bırakmayarak bu sezonun en isabetli transferi olduğunu göstermiş oldu.

MAÇI ÇEVİREN ADAM: VOLKAN DEMİREL

Sahanın bir diğer kahramanı da kaleci Volkan Demirel'di. İlk yarıda akın akın gelen Vaslui'nin ataklarına tek başına karşı koyan Volkan, karşılaşma 1-1 devam ederken çıkarmış olduğu penaltıyla maça damga vuran isim oldu.

SOW YÖNETİME MESAJ GÖNDERDİ

Oyuna sonradan giren Moussa Sow da, attığı golle forvet arayışında olan Fenerbahçeli yöneticilere mesaj göndererek eski günlerine döndüğünün sinyallerini verdi.

ROMEN SPİKER DE ŞAŞIRDI

Maçı canlı olarak yayınlayan Romanya televizyonunda, spiker maçın kahramanı olan Volkan Demirel ve Dirk Kuyt'a övgüler yağdırdı. İlk maçta kendi takımlarının daha diri olduğunu dile getiren Rumen spiker, bu maçta Saraçoğlu'ndaki Fenerbahçe'den eser kalmadığını belirtti. Maç 3-1 olduktan sonra Vaslui'den umudu kesen spiker: "Nasıl olur bu. İstanbul'daki Fenerbahçe'den eser yok. " şeklinde yorumlar yapmaya başladı.

En Son Haber

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2012, 09:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER