Sporcular sahaya indi

Gölbaşı Belediyesi’nin geleneksel yaz spor okullarına katılan çocuklar, antrönerleri eşliğinde çalışmalarına başladılar.

Sporcular sahaya indi
Gölbaşı Belediyesi’nin geleneksel yaz spor okullarına katılan çocuklar, antrönerleri eşliğinde çalışmalarına başladılar.
Gölbaşı Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği yaz spor okulları çalışmalarına başladı. Yaz spor okulları bu yıl 5 branşta hizmet verecek.
Futbol, voleybol, basketbol, voleybol ve karate branşlarında eğitim verecek yaz spor okullarına 1996 ile 2007 doğumlu çocuklar katılıyor. Çocuklar, haftada 3 gün çalışacak. Yaz spor okullarına katılan öğrencilere şort, forma ve tozlukları Gölbaşı Belediyesi tarafından hediye edildi. Kursiyerlere ayrıca ücretsiz servis sağlandı.
SERVİS GÜZERGAHLARI
Yetkililer, yaz spor okullarına katılan öğrencilere verilen servis hizmetleri için güzergahların belirlendiğini açıkladı. Buna göre kursiyerler belirlenen güzergahlara ders saatlerinden yarım saat önce gelecek. Servisler de çocukları otobüs duraklarından alacak.
Gölbaşı Belediyesi güvencesinde uzman kadrosu ile hizmet verecek yaz spor okullarında kursiyerler ayrıca badminton, pinpon, satranç, drama, müzik, dans ve resim yapabilecekler.
Gölbaşı Belediyesi Yaz Spor Okulu’nda yüzme eğitimi Gölbaşı Polis Akademisi Olimpik Yüzme Havuzunda, deneyimli hocalar ve cankurtaranlar gözetiminde yapılacak.
Yaz kursları sona erdikten sonra kış okulu olarak devam edecek. Yeterli bulunan sporcular ise Gölbaşı Belediyespor Kulübü bünyesine lisanslı sporcu olarak alınacak.
ODABAŞI “ÖNEMLİ BİR FIRSAT”
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, yaz okullarının çalışmalarını titiz bir şekilde sürdüreceğini açıkladı. Başkan Odabaşı, yaz spor okullarının çocukların tatillerini verimli şekilde geçirmeleri için fırsat olduğunu söyledi. Odabaşı, “Yaz okullarında branş sayımızı artırdık. Kız ve erkek çocuklarımız, futbol, basketbol, voleybol, yüzme ve karate dallarında tecrübeli hocalar eşliğinde eğitilecek. Hedefimiz çocuklarımızın sportif yeteneklerini geliştirmektir” dedi.
 
 

Gölbaşı Belediyesi Basın Bürosu

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2012, 11:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER