Kanal Park hizmete açılıyor

Gölbaşı’nı marka kent yapma yarışında önemli projelerden biri olan Kanal Park projesi 22 Haziran Cuma günü hizmete açılıyor.

Kanal Park hizmete açılıyor
Gölbaşı’nı marka kent yapma yarışında önemli projelerden biri olan Kanal Park projesi 22 Haziran Cuma günü hizmete açılıyor.
Gölbaşı’nı marka kent yapma yarışında önemli projeler arasında yer alan Kanal Park Projesi 22 Haziran Cuma günü düzenlenecek törenle hizmete açılıyor.
Parkın açılışı dolayısıyla 9. Gölbaşı Uluslar arası Göller, Andezit ve Sevgi Çiçeği Şenliği’nin ilk gününde saat 17.30’da bir tören düzenlenecek.
GÖRSEL ZENGİNLİK
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Kanal Parkı projesinin GOP Mahallesi’nden başlayıp, Şehit Ali Gaffar Okan Caddesi’ne kadar uzanan 332 metrelik bölümün düzenlenmesini kapsadığını söyledi. Başkan Odabaşı, “Su kanalının etrafında yapılan düzenlemelerle hem Gölbaşılı’lara hem de Gölbaşı’nı ziyarete gelenlere yeni oturma ve dinlenme alanları oluşturuldu” dedi.
Kanal projesinin sunacağı görsel zenginlik ve sağlayacağı ortak kullanım alanı açısından Gölbaşı için büyük bir önem arzettiğine dikkat çeken Başkan Yakup Odabaşı, daha sonra şunları söyledi:
“Çevreye duyarlılığın titizlikle korunduğu bu projeyle, Mogan’ı Eymir Gölü’ne bağlayan kanalımız, inanıyorum ki, temizliği, güzelliği ve ortaya çıkaracağı nezih ortak yaşama alanıyla ilçemizin gururlarından birisi olacaktır.”
Mogan Gölü’nün Gölbaşı’nın en önemli marka değeri olduğunu ifade eden Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, “Dolayısıyla Mogan’ı işlevsel anlamda hem Gölbaşı, hem de Ankaralı hemşerilerimizin en verimli şekilde hizmetine sunmak, bizim belediyecilik anlayışımızın en temel önceliklerinden birisidir” diye konuştu.

Gölbaşı Belediyesi Basın Bürosu

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2012, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER