Seyfettin Tuncer için veda yemeği düzenlendi

Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay 7. Ceza Dairesi’ne üye olarak seçilen Seyfettin Tuncer için Adliye personeli tarafından veda yemeği düzenlendi.

 Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcısı iken Yargıtay 7. Ceza Dairesi’ne üye olarak seçilen Seyfettin Tuncer için Adliye personeli tarafından veda yemeği düzenlendi.

    Akalın Tesisleri’nde verilen veda yemeğine İçişleri Bakanlığı Eski Müşteşarı Galip Demirel, Kaymakam Raşit Zengin, Garnizon Komutanı Yzb. Erkan Özçelik,  Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ali Eker Yasan ve Kaymakamlığı Bağlı Birim Müdürleri, Adliye personeli ile birlikte görev yapan savcı vehakimler, birim müdürleri,  AKP İlçe Başkanı Osman Karaaslan, MHP İlçe Başkanı Mahmut Aksoy ile yerel basın mensupları katıldı.

     Açılış konuşması yapan Gölbaşı Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ali Eker Yasan, Seyfettin Tuncer’e yeni görevinde başarılar dilerken,  başarılı çalışmalarından dolayı da teşekkür plaketi takdim etti.  

       Kaymakam Raşit Zengin ve Belediye Başkanı Yakup Odabaşı da yaptıkları konuşmalarla Yargıtay üyesi seçilen Seyfetin Tuncer’den övgüyle söz ederek, çalışmalarından dolayı teşekkür edip, plaket verdiler.  

        Eşiyle birlikte veda yemeğine katılan Seyfettin Tuncer, davetlilerin masalarını tek tek gezerek hoş geldiniz deyip, vedalaştı.

        Yaklaşık 7,5 yıldır Gölbaşı'nda görev yapan tuncer, yapmış olduğu konuşmayla da, devletin çalışanın hakkını verdiğini, belirterek , “Biz görev yaparken, kamu görevi sorumluluğu içinde yaptık. Kendi cebimden para harcarken sıkıntım olmadı, ama devletin parasını harcarken düşündüm. Devletin malı bize emanetti. Kamu görevi yapmak kolay bir iş değil, gerçekten zor. Sırat köprüsünden geçmek gibi bir şey, yılın 364 günü iyi yaparsın ancak 1 gün kötü yaparsın bir hata yaparsın biter o işler. Elimizden geldiği kadar, devletin idamesi için çalışmamızın iki katına, üç katına çıkması lazım. Bu devlet bizim, bu memleket bizim. Çalışmak zorundayız. Devlette çalışmayacak olsaydık, gidip ticari iş yapardık. Mesaimizi de, işimizde üzerimize düşeni yapmazsak onun vebali çok fazla. Şu bir gerçekti devlet çalışanın karşılığını veriyor.  Bu inkar edilemez. Birbirimizi hep sevelim. “dedi.

    Veda yemeğinde sahne alan sanatçı da türküleriyle davetlilere renkli bir gece yaşattı.


 

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2012, 13:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER