Derdini dinlemediğimiz esnafımız kalmadı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı’nda bulunan esnafların sıkıntılarını ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Derdini dinlemediğimiz esnafımız kalmadı
 Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı’nda bulunan esnafların sıkıntılarını ve sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Mogan Aile Çay Bahçesinde anahtarcı, tüp bayisi, su bayisi, kasap, fırın, unlu mamuller, yufkacılar, internet kafe, arıcılık, bayan kuaförü, av malzemeleri, düğün salonu, matbaa, reklam ve organizasyon ile saat sektörlerinde hizmet veren esnaf grubu ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Gölbaşı Belediyesi Mogan Aile Çay Bahçesindeki kahvaltılı toplantıda Başkan Odabaşı, belediyenin yapmış olduğu hizmetleri anlattı. Başkan Odabaşı konuşmasında, bu toplantıların esnafın sorunlarını ve sıkıntılarını öğrenmek için düzenlendiğini söyledi.

Başkan Odabaşı, konuşmasında şunları söyledi:

“HER KESİMLE BULUŞTUK”

“Elbette dinlemeden sorunların ne olduğunu öğrenemeyiz. Gölbaşı’nda derdini ve sıkıntısını dinlemediğimiz esnaf arkadaşımız da kalmadı. Tüm kesimlerle bugüne kadar bir araya geldik. Siz değerli esnafımız ile görüşmelerimiz bundan sonra da sık sık devam edecek.”

BAYAN KUAFÖRLERİN İSTEĞİ

Bu arada toplantıya katılan bayan kuaförler, Başkan Odabaşı’na salı günlerinin meslekleri için tatil günü olmasını önerdiler. Başkan Odabaşı, “Bayan kuaförlerimiz ortak bir karar alırsa bizde bu kararı uygulamak için gerekli işlemleri uygularız” dedi.

Esnaflar, Ankara-Konya yolunu da gündeme getirdiler. Başkan Odabaşı, Ankara-Konya yolu için gerekli projelerin hazırlandığını ve ilgili makamlarla paylaşıldığını açıkladı. Odabaşı, Gölbaşı’nın ortadan ikiye bölünmüşlüğünü kısa sürede çözmek için gerekli çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2012, 23:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER