Asfaltlarına kavuştular

Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan`ın çalışmaları sonucu yıllardır bekleyen Karagedik ve Dikilitaş Mahalleleri Asfalta Kavuştu.

Asfaltlarına kavuştular
 Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan`ın çalışmaları sonucu yıllardır bekleyen Karagedik ve Dikilitaş Mahalleleri Asfalta Kavuştu. 

MESAFE KISALDI
Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan`ın çalışmaları sonucu yıllardır bekleyen Karagedik ve Dikilitaş Mahalleleri Asfalta Kavuştu. Ankara Büyükşehir Belediyesi, Bölge Halkı için büyük önem arzeden Karagedik ve Dikilitaş Mahalleleri Asfaltını tamamlayarak halkın hizmetine sundu. 9 km uzunluğundaki Karagedik ve Dikilitaş yolu Konyayolu ve Haymanayı birbirine bağlayarak mesafeyi önemli ölçüde kısaltıyor. Bu Bölgeden Polatlı Borsasına gidenlerin bu yolu kullanması ve tarımsal faaliyetlerin yoğunluğu bakımından Bölge halkı için asfalt çok önemli idi.

HİZMETİ GETİRDİ

Muhtarlarının Ak Parti İlçe Başkanlığına sorunlarını iletmesi ile harekete geçen İlçe Başkanı Osman Karaaslan, Büyükşehir Belediyesi ile görüşmeleri sonrası Karagedik ve Dikilitaş Mahallesi`ni asfalta kavuşturarak, Büyükşehirden hizmeti getirdi.

BÖLGE HALKINA HAYIRLI OLSUN

Bölge Halkı hizmetten duydukları memnuniyeti belirterek yapılan asfalt yolun açılışını yapmak için Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve Yönetim Kurulu Üyelerini davet etti. Açılışta bir konuşma yapan Karaaslan; “Büyükşehir Belediyemiz tüm ekip ve ekipmanları ile Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri Gölbaşımıza ve Gölbaşı ekonomisine büyük katkı sağlayan bölgemize hizmet etmeye devam etmektedir. Uzun zamandır asfaltı bekleyen Karagedik ve Dikilitaş Mahallesi yolunun asfaltını atmış bulunuyoruz. Bölge halkına hayırlı uğurlu olsun diyorum, güle güle kullansınlar” dedi.

KURDELEYİ BİRLİKTE KESTİLER

Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaaslan, yaptığı açıklamasının ardından Ak Parti Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve mahalle sakinleri ile açılış kurdelesini keserek yolu hizmete açtılar.

“Mahallemize asfalt atılmasında emeği geçen Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve yönetimine, Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerine, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek`e mahallemiz adına teşekkürlerimizi sunarız” diyen Dikilitaş ve Karagedik Muhtarı ve mahalle sakinleri açılışın ardından katılımcılarla birlikte yemek yediler.

Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2012, 23:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER