Şafak şimdi daha güvenli

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehit Selami Atabey Caddesi ve TOKİ Yolu’na sinyalizasyon sistemi yapılıyor.

Şafak şimdi daha güvenli

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehit Selami Atabey Caddesi ve TOKİ Yolu’na sinyalizasyon sistemi yapılıyor.

Şafak Mahallesi ve TOKİ Yolu’nda olası kazaların önüne geçebilmek için Ankara Büyükşehir Belediyesi kolları sıvadı.

İki cadde üzerinde de çalışmalarına başlayan Büyükşehir Belediye ekipleri sinyalizasyon sisteminin kurulması için kabloları döşemeye başladı. Alt yapı çalışmaları biter bitmez trafik lambaları da yerleştirilecek.

Daha önce yerel basında da  birçok defa dile getirilen ve özellikle öğrencilerin karşıdan karşıya geçmekte zorlandığı Şafak Mahallesi’nin sinyalizasyon sorunu Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları sonucunda çözüme kavuşacak.

Kazalara davetiye çıkaran yolda okula geliş ve gidişlerde zor anlar yaşayan öğrenciler ve veliler de rahat bir nefes almış olacak.

ÖZKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Şafak Mahallesi Muhtarı bayram Özkan, çalışmaların başlamasının ardından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek başta olmak üzere, sorunların çözümü noktasında emeği geçen AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri’nden Fatih Duruay’a Hakan Han Özcan’a Hamit Mermer’e ve Ak Parti Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan’a teşekkür etti. Özkan, kazalara davetiye çıkaran yola sinyalizasyon sisteminin yapılması mahalle halkına rahat bir nefes aldıracak diyerek, “Defalarca bu yolun tehlike saçtığını söylemiştik. Buraya kasis yaptılar ancak bu yeterli olmadı. Sinyalizasyon sistemine ihtiyaç vardı. Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Melih Gökçek’e de sorunu ilettik. Çalışmaların başlaması bizi sevindirdi. Gölbaşı’na hizmet eden herekse teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2012, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER