Trafik Haftası kutlandı

Trafik haftası Etkinliği Endüstri Teknik Meslek Lisesi’nde düzenlendi.

Trafik Haftası kutlandı
HABERİN GALERİSİ
Trafik Haftası kutlandı

Trafik Haftası kutlandı

Trafik haftası Etkinliği Endüstri Teknik Meslek Lisesi’nde düzenlendi.  

Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, Gölbaşı İlçe Jandarma Komutan Vekili Üsteğmen Mehmet Kuşçu AKP Gölbaşı İlçe Başkanı Osman Karaaslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Karabulut, İlçe Emniyet Müdürü Cihangir Kaya, İlçe Gençlik Spor Müdürü Özden Şimşek,  AKP İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Deveci,  AKP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Fatih Duruay, Gölbaşı Emniyet ve Gölbaşı Trafik Ekipleri, Gölbaşı endüstri ve teknik meslek lisesi konferans salonunda trafik haftası nedeniyle buluştu.

HEDEF KİTLEMİZ ÖĞRENCİLER 

Programda konuşma yapan Trafik  Tescil ve Denetleme büro Amiri Serdar Tosun, Trafik kuralları  hakkında bilgi verirken, ‘’Her yıl mayıs ayının ikinci haftasında trafik haftası kutlanır. Öğrencilere trafik bilgileri ile dolu bir hafta geçirmeyi planladık hedef kitlemiz öğrencilerimiz olacaktır ’’ dedi.

ÇOK YOL KAT ETTİK 

Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin de, Türkiye’nin geçmişten bugüne kadar trafikte çok yol kat ettiğini belirterek, ‘’Trafik kapsamında geçmişten geldiğimiz noktaya baktığımızda küçümsenmeyecek bir yol kat ettiğimizi görüyoruz, en önemli şey insan ve insanın yaşam hakkı, trafik haftasını kutlamamız ise bazı şeylerin önemini vurgulamak için yapılıyor, sıkıntıları en aza indirebilmek için bu haftaları anarak hatırlatma gerçekleştiriliyor’’ şeklinde konuştu.

EN İYİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Yapılan konuşmaların ardından yılın örnek sürücüsü ödülünü Ali İhsan Latif aldı. Örnek Trafik Polisi ödülüne Baş Polis Memuru Bayram Önder layık görülürken, yılın Örnek Jandarma Trafik Görevlisi ise Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ercan Demir oldu.

 

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2012, 16:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER