RAMAZAN ŞİMŞEK’TEN YANGINDA İŞYERİ ZARAR GÖREN ESNAFA ZİYARET

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Sanayi Sitesi'nde çıkan yangında işyeri zarar gören esnafı ikinci kez ziyaret etti. Şimşek “Yaralarımızı birlikte saracağız” dedi.

RAMAZAN ŞİMŞEK’TEN YANGINDA İŞYERİ ZARAR GÖREN ESNAFA ZİYARET

Gölbaşı Sanayi Sitesi'nde bir iş yerinde çıkan yangında, tamirhane ve içinde bulunan 3 otomobilde hasar meydana geldi. Göreve geldiği günden beri iyi gününde kötü gününde vatandaşların yanında olan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yangının ardından esnafı ikinci kez ziyaret etti.

Ramazan Şimşek’e Gölbaşı Belediyespor Kulüp Başkanı Musa Şahin, Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı  İsa Albut, Gölbaşı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Yakup Sarıçiçek eşlik etti.

“BİZ, BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Yangından zarar gören işyerinde yapılacaklarla ilgili talimatlar verdiğini belirten Başkan Şimşek “Belediyemizin ilgili tüm birimleri çalışmalarını sürdürüyor. Gölbaşı’mıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir daha böyle kazalar yaşanmamasını temenni ediyorum. Yaralarımızı birlikte saracağız. Biz, büyük bir aileyiz.” Diye konuştu.

Yanan işyerinde  incelemelerde bulunan Başkan Şimşek ve heyet, her zaman esnafın yanında olduklarını belirterek bölgeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2023, 13:26

Ahmet Sultan

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER