Ramazan Şimşek: Kimseyi aç, açık bırakmayız

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, ABB’nin yardımları keseceğini açıklamasının bir mesaj yayımlayarak, sosyal yardımları belediye imkanlarıyla sürdüreceklerini söyledi. Şimşek “Biz kimseyi aç, açık bırakmayız” ifadelerini kullandı. Kaynak: Ramazan Şimşek: Kimseyi aç, açık bırakmayız

Ramazan Şimşek: Kimseyi aç, açık bırakmayız

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Meclisi'nde suya yüzde 50 indirim getiren tekliflerinin kabul edilmesinin ardından ABB tarafından yapılan açıklamada bazı projelerin duracağı ve et desteğinin ertelendiğini duyurdu.

ABB’den yaptığı açıklamanın ardından Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek sosyal medya hesabı üzerinden kimseyi mağdur etmeyeceklerini duyurdu.

Her zaman olduğu desteklerine devam edeceklerini belirten Şimşek şunları söyledi:

Son zamanlarda bazı kurumların yardımı keseceği söz konusu. Ben Gölbaşı’nda yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza sesleniyorum. Gölbaşı Belediyesi ve Ramazan Şimşek olarak her zaman sizin yanınızdayız. Biz kimseyi aç, açık bırakmayız. Bugüne kadar da bırakmadık. Biz bize düşen görev neyse yapmaya hazırız. İhtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya gayret ettik, kimse endişelenmesin. 

Bazı kurumlar kendi içerisinde karar almış olabilir. Tekrar söylüyorum, biz kimse aç ve açıkta bırakmayız. Kapımız da gönlümüz de her zaman açık.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER