Özden Şimşek “Öğrencileri sporla buluşturuyoruz”

Ankara Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Gölbaşı’nda faaliyet gösteren 3 KYK yurdunda kalan üniversite öğrencilerine ve Gençlik Merkezi’ne giden öğrencilere etkinliği başlattı.

Özden Şimşek “Öğrencileri sporla buluşturuyoruz”

Ankara Gölbaşı ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organize ettiği “Gençlik Sporda” etkinliği devam ediyor. Yapılan etkinlik kapsamında öğrencileri ücretsiz olarak otobüsle Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler- Çağdaş Bodrum spor 11 hafta karşılaşmasına getirdi.

Gölbaşı Belediyesi’nin öğrencileri getirdiği maç Gölbaşı Cumhuriyet Kapalı Spor Salonunda oynandı. Türkiye Basketbol Ligi'nin 11. Hafta mücadelesi olan Gölbaşı Belediyesi TED Ankara Kolejliler- Çağdaş Bodrum Spor maçına gelen öğrencilere yiyecek ve içecek ikramı yapıldı.

Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özden Şimşek, Gölbaşı’na başka illerden gelen üniversite öğrencilerinin sosyal aktivitelerden bulunmalarını hedeflediklerini aktardı. Şimşek, öğrencileri iki haftada bir Gölbaşı’nda yapılan futbol ve basketbol maçlarına getirdiklerini belirtti.

 “ÖĞRENCİLERİ SPORLA BULUŞTURUYORUZ”

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Şimşek, ilçede KYK yurtlarında kalan öğrencileri hafta sonları spor ile buluşturduklarını söyledi. Şimşek sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bu kapsamda başlattığımız Gençlik Sporda Projesi ile çocuklarımızı Gölbaşı Belediyesinin desteği ile maçlara getiriyoruz. Gölbaşı Belediyesi ayrıca çocuklarımıza yiyecek içecek ikramında da bulunuyor. Daha sonra maçlarımıza geçiyoruz. Burada öğrencilerimiz enerjileri spor ile tanışarak atıyorlar. Daha sonra tekrar otobüslerle yurtlarına bırakıyoruz. 3 aydır bu etkinliği 2 haftada bir basketbol ve futbol müsabakalarında gerçekleştiriyoruz.”

Etkinliğe katılan öğrenciler ise Gençlik Sporda projesi ile keyifli ve kaliteli vakit geçirdiklerini aktararak, Gölbaşı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Özden Şimşek ve Gölbaşı Belediyesine teşekkür ettiklerini söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER