Odabaşı'ndan Kutlu Doğum Haftası mesajı

Başkan Odabaşı yayınladığı mesajda “Yüce Allah’tan Hz. Muhammed’in bize öğrettiği merhamet, hoşgörü ve kardeşlik duygularını gönüllerimizde yeniden yeşertmesini diliyoruz” dedi.

Odabaşı'ndan Kutlu Doğum Haftası mesajı
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Kutlu Doğum Haftası mesajında “Yüce Allah’tan Hz. Muhammed’in bize öğrettiği merhamet, hoşgörü ve kardeşlik duygularını gönüllerimizde yeniden yeşertmesini diliyoruz” dedi.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Odabaşı yayınladığı mesajda “Yüce Allah’tan Hz. Muhammed’in bize öğrettiği merhamet, hoşgörü ve kardeşlik duygularını gönüllerimizde yeniden yeşertmesini diliyoruz” dedi.
Peygamberimizin bütün insanlığa en güzel örnek olduğuna dikkat çeken Başkan Odabaşı, mesajında şunları söyledi:
“Her yıl Miladi takvime göre Peygamberimiz Hz. Muhammed'in doğum gününün içinde bulunduğu 14-20 Nisan tarihlerinde Kutlu Doğum Haftası'nı kutluyoruz. Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimizin doğumunun 1441. yıldönümünün mübarek olmasını diliyorum.
Her türlü şiddetin yaşandığı, insanların büyük bir yalnızlığa itildiği günümüzde düşmanına dahi lanet etmeyip hidayet dileyen, komşusu açken tok yatanın gerçek mü’min olamayacağını ifade eden; hoşgörü ve kardeşliği öğütleyen rahmet peygamberi Hz. Muhammed’in öğütlerine her zamankinden daha çok muhtacız.”
21 NİSAN’DA KUTLU DOĞUM PROGRAMI
Başkan Yakup Odabaşı, tüm Türk ve İslam âlemi ile Gölbaşılı hemşerilerinin Kutlu Doğum Haftası’nı tebrik ederken daha sonra şunları söyledi:
“21 Nisan 2012 Cumartesi günü saat 15.00’de Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde sayın Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Erdem’in konuşmacı olarak katılacağı bir Kutlu Doğum Haftası programı düzenleyeceğiz. Tüm Gölbaşılı hemşerilerimizi bu programa katılmaya davet ediyor, içerisinde bulunduğumuz Kutlu Doğum Haftası'nın ilçemize, ülkemize, tüm insanlığa rahmet ve barış ve kardeşlik getirmesini, yüce Allah'tan niyaz ediyorum.”

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2012, 12:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER