Odabaşı'ndan Kadınlar Günü Mesajı

Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Odabaşı'ndan Kadınlar Günü Mesajı
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, kadının toplumun temel taşı olduğunu ifade ederek Türk toplumunda kadının öneminin büyük olduğunu söyledi. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınlayan Başkan Odabaşı “Eğitimden sağlığa, siyasetten iş dünyasına kadar pek çok alana kadınlarımızın eli değmiştir” dedi.
Türk kadınının yeri geldiğinde cepheye taşıdığı mermiyi tülbentiyle koruduğunu, Türkiye’nin kuruluş mücadelesinde en önde yer aldığını bildiren Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, mesajında şunları söyledi:
FEDEKARLIK TİMSALİ…
“Bizi biz yapan, insanlık tarihi boyunca toplumu şekillendiren ve topluma yön veren ana unsurların başında kadınlarımız yer almıştır. İhtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızdır.
Kadınlarımız, huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumun temel taşlarıdır. Türk toplumunda kadının büyük önemi ve kutsal değeri bulunmaktadır. Güzel ülkemizde eğitimden sağlığa, siyasal yaşamdan iş yaşamına kadar pek çok alanda kadınlarımızın rolü büyüktür. Gölbaşı Belediyesi olarak dün olduğu gibi bu günde kadına değer veren politikalarla hizmet veriyoruz. Bu duygu düşüncelerle ve Peygamberimizin ‘Cennet annelerin ayakları altındadır’ sözünün muhatabı olan tüm dünya kadınlarının 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.”

Güncelleme Tarihi: 07 Mart 2012, 16:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER