ODABAŞI’NA KREDİ KULLANMA YETKİSİ VERİLDİ

Gölbaşı Belediyesi Aralık Ayı’nın ilk meclis toplantısında Başkan Yakup Odabaşı’na Belediye çalışmalarında değerlendirilmek üzere kredi kullanma yetkisi verildi.

 Gölbaşı Belediyesi Aralık Ayı’nın ilk meclis toplantısında Başkan Yakup Odabaşı’na Belediye çalışmalarında değerlendirilmek üzere kredi kullanma yetkisi verildi.

Meclise Başkanlık Yazısı ile gelen konuya CHP’li Ercan Şimşek’ten itiraz geldi.

Şimşek, bu konuların daha detaylı görüşülmesi gerektiğine vurgu yaparak, CHP’li Yusuf Aksakal ile birlikte Başkanlık yazısının mecliste görüşülmesine red oyu verdi.

CHP’DEN RED

Ercan Şimşek’in itirazının ardından açıklama yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı Halk Bankası’nın çok cazip bir teklifte bulunduğunu ve bankaların kolay kolay kredi vermediğine değinerek, ihtiyaç olduğu durumda %5.5 faiz oranı ile 12 süreliğine verilen krediyi kullanabileceklerini ifade etti.

CHP Meclis Üyesi Ercan Şimşek’in bankaların hiçbir zaman belediyenin ve ticaretle uğraşan esnafların bütçelerine avantaj sağlamayacağını dile getirerek, böyle durum söz konusu ise meclis üyelerinin bilgilendirmesi gerektiğine dikkat çekti.

RAHATSIZ OLABİLİRLER!

Şimşek’in itirazları üzerine Başkan Odabaşı; “Belediye’nin hayırlı işler yapmasından rahatsız olan arkadaşlar olabilir” şeklinde konuşması CHP’lilerin tepkisini aldı.

OY ÇOKLUĞU İLE MECLİSTEN GEÇTİ

Yapılan itirazların ardından söz konusu gündem maddesini Başkan Odabaşı meclisin onayına sundu. CHP’lilerin red verdiği gündem maddesi meclisten oy çokluğu ile geçti. 

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2012, 13:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER