Sen de Olmasan....

2013 yılında alınacak vergi, harç ve ücret tarifeleri ile ilgili komisyon raporu hakkında söz alan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Necip Güler, meclisi kahkahaya boğdu.

 2013 yılında alınacak vergi, harç ve ücret tarifeleri ile ilgili komisyon raporu hakkında söz alan AK Parti Belediye Meclis Üyesi Necip Güler, meclisi kahkahaya boğdu.

 

Meclis’te ilginç çıkışları ile dikkat çeken Güler, Aralık ayı Meclis toplantısında da ilginç bir konuşmaya imza attı.

TEMİZLİK YOK

Kültür evlerinden alınan kira ücretlerindeki artışlara dikkat çeken Güler, Karagedik Kültür Evinden örnek vererek, “Komisyon üyeleri fiyat tespitlerini yaparken, keşke gidip Karagedik

Kültür Evi’ni görselerdi. Kültürevi, Karagedik Belediyesi’nin bıraktığı konumdan çok daha geride. Sandalyelerden vazgeçtik. Masalarda örtü yok. Temizlik yok” dedi.

SİNEK KOVALADIK

Yazın birkaç düğüne katıldığını söyleyen Güler, düğün sahibinin her şeyi yaptığını kaydederek, “Karagedik Kültürevi paspas yüzü görmemiştir. Aynı masada iki kişi yan yana yemek yiyemedik. Birimiz yedi öbürü sinek kovaladı, sonra öbürü yedi diğeri sinek kovaladı” şeklinde konuştu.

GÖZDEN ÇIKARMIŞLAR

“Her mahalleye Kültürevi yapacağız” diyen Odabaşı’nın bu sözleri üzerinden eleştirilerine devam eden Güler, “Gölbaşı Belediyesi Karagedik Mahallesi Kültürevi’ni gözden çıkarmış. Bahçedeki ağaçların tamamı kurumuş, temizlik de bakımda yok” dedi.

BARİ AYAKKABASI ESKİMESİN

Kültürevlerini düğün için kullanan vatandaşlardan ücret alınmasına karşı olduğunun altını çizen Güler, “Fakirden alınan zengine gidiyor” dedi. Buradan elde edilen gelirlerin Fen İşlerine aktırılmasına da tepki gösteren Necip Güler, “Fen İşleri ne yapıyor. Yapmak zoruna olduğu fakir fukaranın imar yolunu açmıyor. Gidiyor zenginlerin hobi bahçelerinin imarsız yollarını açıyor” dedi.

Birçok defa söylemesine rağmen Karagedikli bir vatandaşın 200 metrelik imarlı yolunu açmayan Belediyeye tepki gösteren Güler’in  "Adamın BMW X5'i, Q7'si yok ama bari taksitle aldığı ayakkabısı eskimesin" sözleri mecliste gülüşmelere neden oldu.

13 KM YOL YAPTIK

Başkan Yakup Odabaşı Güler’in eleştirilerine ‘Bu yıl Karagedik’e 13 km yol yaptık. Bunları duyunca üzülüyorum” dedi.

CHP’li Yusuf Aksakal da ‘Ankara’da oturduğu için asfalt atıldığından haberi yoktur” diyerek, Güler’e espirili bir yanıt verdi… 

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2012, 13:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER