Muhtar adayı Hüseyin Bozkurt'tan ilköğretim haftası mesajı

Muhtar adayı Hüseyin Bozkurt'tan ilköğretim haftası mesajı

Gölbaşı Karaoğlan mahallesi muhtar adayı Hüseyin Bozkurt, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla mesaj yayımlarken, Karaoğlan mahallesindeki ilkokulun yeniden eğitime açılması için çalmadık kapı bırakmayacağının sözünü verdi.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Gölbaşı’nda da  2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 11 Eylül Pazartesi günü itibarıyla başlıyor. Yeni Eğitim Öğretim Yılının başlangıcı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Gölbaşı Karaoğlan mahallesi muhtar adayı Hüseyin Bozkurt şu ifadelere yer verdi:

“Yeni bir eğitim öğretim yılının daha başlamasının heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz. Daha iyi bir yarınlar oluşturmak, milli ve manevi duyguları geleceğimizin teminatı çocuklarımıza aşılamak, ülkemizi başarıya ulaştıracak en önemli kurum olan okullarımızda yeni eğitim öğretim döneminin ilk ders zili 11 Eylül Pazartesi günü çalacak. 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlaması dolayısıyla kıymetli öğretmenlerimizin, sevgili öğrencilerimizin ve çocuklarımızın yetişmesinde yine büyük rol sahibi olan değerli anne, babaların da heyecanına yürekten katılıyor, eğitim-öğretim yılının huzur dolu, hoşgörü, sevgi ve dayanışma içerisinde geçmesini dileyerek, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

KARAOĞLAN’DA ZİL SESLERİ YENİDEN YANKILANSIN…

Muhtar adayı Hüseyin Bozkurt, eğitim ve öğretimin önemine dikkat çekerken hızla büyüyen ve gelişen Karaoğlan mahallesinde bulunan İlkokul binasının tadilattan geçilerek, yeniden eğitim öğretime açılması için de tüm kapıları aşındıracağını da sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2023, 10:32

Can Deniz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER