MR sistemi hizmete girdi

Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi bünyesine son teknoloji ürünü olan MR (Manyetik Rezonans Görüntüleme) merkezini de dahil etti.

HABERİN GALERİSİ
HASVAK MR Açılış

HASVAK MR Açılış

HABER: MERVE ŞAHİN

Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi bünyesine son teknoloji ürünü olan MR (Manyetik Rezonans Görüntüleme) merkezini de dahil etti.
Daha önce yoğum bakım ve bir çok poliklinik hizmetini de hastarı ile buluşturan Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi, artık MR sistemi ile daha kaliteli hizmetler sunacak.
MR Merkezi törenle açılırken; açılışa, Gölbaşı Kaymakamı Raşit Zengin, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Odabaşı, Başhekim Op. Dr. Arslan Kağan Arslan, Yunus Emre Derneği Başkanı Hayrullah Başer, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve Yönetimi, CHP İlçe Başkanı Ercan Şimşek, Belediye eski Başkanlarından Mümtaz Sarıtaş ve Cevdet Kara, İl Genel Meclis Üyeleri, muhtarlar ve hastane personeli katıldı.
SON TEKNOLOJİ ÜRÜNÜ SİSTEM
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını Başhekim Arslan yaparken, gerçekleştirilen yenilikler ve hizmetlerle katılımcılara bilgilendirdi. Ayrıca son teknoloji ürünü olan MR Bölümünün açılmasında büyük destek veren TBMM Başkanı Cemil Çiçek’e, Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan ve eski başkan Ramazan Şimşek’e ve idari personele de katkılarından dolayı teşekkür etti. Vatandaşların bundan böyle Ankara’ya gitmek zorunda kalmayacağını, teşhis açısından da önemli bir hizmete sahip olacaklarını vurguladı.
SİFTAHI KAYMAKAM YAPTI
Konuşmaların ardından MR Merkezinin açılış kurdelesi kesilerek, merkez ve cihazlar hakkında katılımcılara bilgi verildi. Kaymakam Raşit Zengin de MR odasına alınarak, görüntü alınmak amacıyla MR koltuğuna oturarak siftahı yaptı.
MR merkezi, 1 Radyoloji Uzmanı, 2 teknisyen, 1 sekreter ile günlük ortalama 60 hastaya daha kaliteli hizmet verebilecek.

Gölbaşı Net Haber Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 12 Eylül 2012, 12:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER