Etikete de makama da ihtiyacım yok...

Dayanç, hiçbir zaman makam ve etiket peşinde olmadım.

Etikete de makama da ihtiyacım yok...
Ak Parti İlçe Başkanı Osman Karaaslan’ın yönetimde yapılandırmaya gitti birçok ismin görevlerini değiştirdi. Bu değişiklikler arasında en dikkat çeken isim ise Tanıtım ve Medya’dan sorumlu Başkan iken AR-GE Başkan yarımcılığı görevine getirilen Yasin Dayanç oldu.

Yapılan bu değişikliğin ardından açıklama yapan Dayanç, tanıtım başkanlığı görevinden alınarak, Ar-Ge başkan yardımcılığı ile görevlendirilmesinin altında başka nedenler arandığını ve bu değişikliğin kamuoyunda pasivize edilmeye çalışıldığı izlenimi oluşturulmak istendiğine dikkat çekerek ‘Ben Yasin Dayanç olarak Ak Parti’de önceden de vardım, bundan sonra da olacağım’ dedi.

Dayanç, hiçbir zaman makam ve etiket peşinde olmadığının altını çizerek,  “Ben yıllarca Ak Parti’nin başarısı için hizmet veriyorum. Belli bir süreye kadar ticaretle uğraşmamın da etkisiyle aktif siyasetin içinde yer almadım. Ancak ben parti üyesi değilken bile, en az bir teşkilat başkanı kadar çalıştım. İlçe kongresinin ardından ben kesinlikle parti üst yönetiminde görev almak istemedim. Ancak ilçe başkanlığınca bana Medya ve Tanıtım Sorumluluğu görevi verildi. Benim etikete ya da makama ihtiyacım yok. Ben bu görevi defalarca bırakmayı, başka bir arkadaşımızın yürütmesini talep ettim. Çünkü benim hizmet etmem için resmi bir görevde olmama gerek yoktu. Ancak bu talebim değerlendirilmedi. Ben de partimizin zarar görmemesi adına istifa ederek, görevimi bırakmak istemedim. Son yapılan düzenleme ile yönetim kurulunda yeni görevlendirmeler belli oldu. Bu görevlendirmelerde benim de aylardır talep ettiğim gibi üst yönetimde yer almadığım görüldü. Ben de bundan memnun oldum” Şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2012, 22:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER