MOGAN’A KESİKKÖPRÜ ÇÖZÜMÜ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mogan Gölü’nde su seviyesinin azalmasından dolayı Kesikköprü Barajından Mogan’a su vereceklerini söyledi.

MOGAN’A KESİKKÖPRÜ ÇÖZÜMÜ
 

Büyükşehir Belediyesi’nin “her ilçede halk iftarının" 6.’sı Gölbaşı’nda gerçekleştirildi. Hava muhalefeti nedeniyle katılımın geçen yıla göre daha az olduğu programda vatandaşlara yağmurdan etkilenmemeleri için yağmurluk dağıtıldı.

Atatürk Sahil Parkı’nda düzenlenen iftar programında konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mogan Gölü’nde su seviyesinin azalmasından dolayı Kesikköprü Barajından Mogan’a su vereceklerini söyledi.

 

BİRLİKTE ORUÇLARINI AÇTILAR

Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen iftar programında vatandaşlar Mustafa Özcan’ın seslendirdiği tasavvuf Müziği eserleri, ilahiler ile iftar saatini bekledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ile birlikte katıldığı iftar yemeğinde, ilçe yerel yöneticileri, sivil toplum örgütü temsilcileri vatandaşlar ile birlikte orucunu açtı.

Programda konuşma yapan Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerken, programa iştirak eden vatandaşlara da teşekkür etti.

MOGAN’A KESİKKÖPRÜ ÇÖZÜMÜ

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de kısa bir konuşma yaparak, yerel seçimlerde AK Parti’yi Gölbaşı’nda yeniden iktidara taşıyanlara teşekkür ederek, “Sizler görevlerinizi yaptınız, sıra biz de. Artık seçimlerde vermiş olduğumuz sözleri birer birer yerine getirmek bizlere düştü. İnşallah bunları yapacağız, şuanda en acil işimizin suyu gün geçtikçe eksilen Mogan Gölü olduğunu biliyoruz. Pazartesi gününden itibaren Kesikköprü’den Gölbaşı’na su vermeye başlayacağız. Bu suretle eksiğini tamamlayıncaya kadar Mogan Gölü’ne su pompalayacağız. Gölümüzün kurumasına müsaade etmeyeceğiz” dedi.

GÖLBAŞI ERDOĞAN’A SAHİP ÇIKACAK

Başkan Gökçek konuşmasının sonunda 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinerek, “10 Ağustos’ta Cumhurbaşkanlığı seçimleri olacak. Gölbaşılıların Recep Tayyip Erdoğan’a sahip çıkacağına yürekten inanıyoruz. İnşallah bu seçimlerde de milletin adayı olan Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak çıkacak” şeklinde konuştu. 

//www.habertemmuz10.com/

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2014, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER