Karaoğlan Mahallesi Kültür Evine kavuştu

Gölbaşı Belediye tarafından her mahalleye bir kültür evi projesi kapsamında Karaoğlan Mahallesi'ne yapılan Kültür Evi'nin açılışı yapıldı.

Karaoğlan Mahallesi Kültür Evine kavuştu

Gölbaşı Belediye tarafından her mahalleye bir kültür evi projesi kapsamında Karaoğlan Mahallesi'ne yapılan Kültür Evi'nin açılışı yapıldı.
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya’nın da katıldığı açılış töreninde belediye meclis üyeleri yoğun ilgi gösterirken CHP İlçe Başkanı Ercan Şİmşek, İşadamı Hürriyet Ergezer'in yanı sıra mahalle muhtarladı ve sivil toplum örgütü temsilcileri de açılışa katılanlar arasındaydı.

Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Yakup Odabaşı, 2055 yılında mahalle sayısının 28’e 2009 yılında ise 5 belde ve 19 köyünde mahalle olduğunu hatırlatarak başladığı konuşmasında 2011 yılından itibaren yatırıma ağırlık verdiklerini açıkladı.

2009 ve 2010 yıllarında hizmet yapabilmek ve bütçeyi ayarlamak için hazırlık yaptıklarını bu sebep ile yatırımlarına 2011 yılında başladıklarını söyleyen Odabaşı, ihtiyaca cevap vermek için çalıştıklarını söyledi.

KÜLTÜR EVLERİNİ YAPMAYA KAFAYA KOYDUK

“Her mahalleye bir kültür evi yapılmasını göreve geldiğimizde kafaya koymuştuk” diyen Odabaşı, bu kararları doğrultusunda bir taraftan temel attıklarını bir taraftan ise biten kültür evlerinin açılışını vatandaşlar ile birlikte gerçekleştirdiklerini söyledi.

Belediyenin yapmış olduğu bazı hizmetlerden de bahseden Odabaşı, gıda ve kömür yardımlarına da devam ettiklerini dile getirdi.

Paylaşım noktası ile de “veren elin alan eli görmediği” bir sistem ile yardım severlerin hayırlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını  ifade ederek, kültür evinin açılış kurdelesini Genel Başkan Yardımcısı Karakaya ve meclis üyeleri ile birlikte kesti.

Açılıştan sonra davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

Gölbaşı Son Gaste

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2012, 19:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER