Karagöz ve Çağatay ailelerinin mutlu günü

Merhum Levent Karagöz’ün kızı Fatma Eylül Karagöz ve yine merhum Doğan Çağatay’ın oğlu Emin Çağatay muhteşem bir törenle dünya evine girdi.

Karagöz ve Çağatay ailelerinin mutlu günü

Gölbaşı’nın saygın ailelerinden Karagöz ailesinin vefat eden bireyi merhum Zilfar Karagöz’ün torunu Levent Karagöz’ün kızı Fatma Eylül Karagöz hayatını, Gölbaşılı merhum siyasetçi Doğan Çağatay’ın oğlu Emin Çağatay ile birleştirdi.

Akalın Şato Bonbon’da gerçekleşen törende Gölbaşı camiasının önde gelen isimleri bir araya gelirken, bir çok iş insanı, siyasetçi, protokol ve bürokrat  da düğüne katıldı.

Fatma ve  Emin çifti salona el ele girerken , genç çiftin mutlulukları gözlerinden okundu. Çiftin nikah şahitliklerini Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Fatih Şahin, Ankara milletvekili Emrullah İşler, Milli halterci Halil Mutlu, Gölbaşı eski Belediye Başkanları Abdulnasır Haşlak ve Fatih Duruay, ABB Meclis Üyesi Osman Karaaslan, Ak Parti İlçe Başkanı Selim Akceylan ve MHP İlçe Başkanı Av.Serdar Tekin yaptı.

Şahitliler huzurunda genç çiftlerin ‘EVET’ cevabını vermeleri sonrası, nikah memuru evlilik cüzdanını gelin Fatma Eylül Karagöz’e takdim etti.

Fatma ve Emin çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

YAKUP KARAGÖZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER